Perşembe, Mart 28, 2024

Yeni Aslan Kral Animasyonunun İlk Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

1994 yılında vizyona girerek animasyon dünyasında büyük bir başarı elde eden Aslan Kral filminin yeni versiyonunu tanıtan ilk fragman yayınlandı. Yeni teknolojiler sayesinde mükemmel bir görsel şölene dönüşen yapım için yayınlanan fragman sonucunda heyecanlanmamak elde değil. Buyrun; bir zamanların dev yapımı olan Aslan Kral filminin yeni versiyonuna göz atalım.

Muhteşem Bir Görsellik…

Akademi ödülü kazanmış Walt Disney’in 15 Haziran 1994 yılında gösterime giren bir animasyon filmi olan Aslan Kral, çıktığı döneme damga vuran nadide animasyon filmlerinden sayılabilir.

Kaba taslak bir şekilde; insansı hayvanların Afrika’daki krallık yeri olarak tanımlayabileceğimiz bir dünyada geçen bu yapıt, gelmiş geçmiş en başarılı animasyonlar arasındadır desek, yanlış söylemiş olmayız.

Klasikleşmiş animasyon filmlerinin ötesinde bir senaryoya sahip olan yapım, günümüzde yeni bir film ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Aslan Kral Animasyonunun İlk Fragmanı Yayınlandı İÇERİK

1994 yılından günümüze kadar yaşanan teknolojik gelişmelerden iyi bir şekilde yararlanan yapım, bir fragman ile animasyon severlerin karşısına çıktı. 

İlk filme nazaran bambaşka bir hale bürünen Aslan Kral isimli animasyon filmi, gerçek gibi görünen sahneleri ile bizlere görsel bir şölen sunuyor.

Walt Disney Studios tarafından yayınlanan fragmanda minik Simba‘ya ve onun hayvanlar alemi üzerinde kurulan liderlik vasfına rastlıyoruz.

Görsel detaylar açısından oldukça zengin görünen yapım, bizlere teknolojinin hangi noktaya ulaştığını gösterir nitelikte.

Jon Favreau imzalı yapım, seslendirme konusunda da kendisini kanıtlamış bir ekip ile çalışıyor. 

Seth Rogen, James Earl Jones, Donald Glover ve Beyoncé gibi isimler, filmin seslendirme kadrosuna değer katan sanatçılar olarak karşımıza çıkıyor.

İlk filmdeki olduğu gibi Mufasa’yı seslendiren isim James Earl Jones olurken, Simba’yı seslendiren ismin Donald Glover olduğunu işitiyoruz.

Aslan Kral filminin yeni versiyonunun 19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona gireceğini de belirtelim.

Dilerseniz buyrun, yeni yayınlanan Aslan Kral’ın fragmanına göz atalım.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler