Salı, Nisan 23, 2024

Yeni Bir Türk Yapımı Oyun The Zamazingo

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Zamazingo iPhone, iPad ve Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz, Türk yapımcıların geliştirdiği bir macera oyunudur.

iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynayacak kaliteli bir grafiklere sahip oyun arayanlar için gayet ideal.

Zamazingo Labs™  adı altında geliştirilen The Zamazingo, son zamanlarda piyasaya sürülen en başarılı Türk oyunlarından bir tanesi olmaya aday. Hem başarılı grafikleri ve tasarımları hem de iyi oturtulmuş mekanikleriyle sizi kendisine bağlayabilir. Yarattığı evrenle de tekrar tekrar oyunu açma ve ilerleme hissiyatını oyuncu üzerinde uyandırmayı başarıyor.

Oyun boyunca hatırladığı son şey eski bir televizyon olan ve nerede olduğunu bilmeyen Mark adlı karakteri yönetiyoruz. Siyah beyaz olmuş bir dünyanın içerisinde Caroline isimli sevgilimize tekrar kavuşma umuduyla mücadele içerisindeyiz. Karşımıza sürekli farklı engeller ve aşmayı bir türlü başaramayacak gibi göründüğümüz platformlar çıkıyor. The Zamazingo, tanıdık gibi görünen ama kendisine has olmayı da başaran bir yapım olarak oyuncuların karşısına çıkmış durumda. İlk bakışta oldukça Limbo’yu çağrıştırdı.

Kendine özgü mekanikleriyle mağara ve çukurlar içinde saklı butonları bulma isteğiyle beni kendisine bağladı. Puzzle oyunlarını seven piyasadaki oyunlardan bıkanlara alternatif olabilecek türde. Oldukça yenilikçi platform-puzzle oyunu olan The Zamazingo’yu kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Oyun boyunca sürekli bir başka engeli geçmeye ve en nihayetinde bölümlerin sonuna ulaşmaya çalışıyoruz.

 

İçinde şu anda 20 farklı level mevcut olan The Zamazingo, önümüzdeki günlerde güncellemeler ile yeni leveller eklenmesi planlanıyor. Açıkcası giriş kısmındaki hikayeyi izledikten sonra sonunu çok merak ettiğim bir oyun. Her bir level sonunda da sonraki leveli merak ettirecek kadar da güzel level tasarımlarıyla dikkatimi çekti. Şu anda Google Play ve App Store mağazalarında indirilebilen oyun ilerleyen zamanlarda tahminen PC için de yayınlanabilir.

Oyunu aşağıdaki bağlantılar yardımıyla indirebilir ve oyun hakkındaki diğer yazılarımıza göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Oyun Play Store üzerinde ücretsiz olarak bulunuyor fakat App Store üzerinde yaklaşık 1 dolar fiyat etiketine sahip. Geliştiricinin internet sitesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

The Zamazingo İndir

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler