Salı, Nisan 16, 2024

Yeni Ferrari’ye Nakit Para Ödeyerek Satın Almak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birleşik Arap Emirlikleri‘nde yaşayan ve para konusunda sıkıntısı bulunmayan bu kardeşimiz yeni bir Ferrari almaya karar vermiş. Tabii ki para bol olduğu için, bir torba dolusu parayı nakit olarak verip Ferrari‘yi satın aldı. Bu satın alma işleminin öncesini ve sonrasını kameraya kayıt eden kardeşimiz ağızları açık bıraktı diyebiliriz. Videoyu izlerken zaten “vay arkadaş paraya bak” diyorsunuz otomatik olarak.

Para Peşin, Ferrari Meşin!

Nasrettin Hoca’mızın meşhur bir sözü vardır: “Parayı veren düdüğü çalar” diye. Ancak bu olay Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı işliyor. Orada para sıkıntısı hiçbir zaman yaşanmadığı için topluca göç etmek istediğimiz yerlerden birisi diyebilirim. Mo Vlogs adında YouTube kanalı olan kardeşimiz sürekli olarak zenginliğini ön plana çıkartarak YouTube‘da videolar çekiyor ve bunları yayınlayarak ağızları açık bıraktırıyor.

Ferrariye-nakit-odemek
En son çektiği videosunda son model bir Ferrari‘yi peşin para ile satın almak için kız arkadaşı ile yola çıkarak Ferrari galerisine gidiyor. Tabii ki yolda paraları mıncıklayıp izleyenlerin yüreklerini hoplatmayı da ihmal etmemiş.

Ferrariye-nakit-odemek-3
Kardeşimizin YouTube videosunun altına “adres ver gelelim kardeş” yazdık dönmesini bekliyoruz bakalım. Bu arada “peşin para ile Ferrari nasıl alınır ?” videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Lütfen izlerken çenenizi bağlamayı unutmayın..

Peşin Para ile Ferrari Almak (Lükse Bak) – VİDEO

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Orda dilencilik yapmak çok mantıklı aslında düşünsenize ailecek gidip dilencilik teşkilatı kuruyorsunuz 2 haftaya ferrariniz var 😀

  2. aslında yaptıkları çok mantıksız değilmi ?
    bir çok insanın karnını doyurabilirsiniz hemde hiç zararınız olmadan belkide hayatlar kurtarıcaksınız ama onlar ne yapıyor prim yapabilmek ordan çok zararlı bi şekilde kar yaparak ünlü olmak …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler