Çarşamba, Nisan 17, 2024

Yeni Kusursuz SUV Skoda Karoq’un Resmi Özellikleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki hafta resmi tanıtımı düzenlenecek olan yeni kompakt SUV aracı Skoda Karoq‘un teknik detayları üç aşağı beş yukarı meraklıları ile paylaşıldı. Şuanda Skoda‘nın resmi web sitesinde yayınlanan Karoq hakkında detayları bu rehberimizden bulabilirsiniz.

Yeni SUV Skoda Karoq Neler Sunuyor ?

Yeni Skoda Karoq kullanıcılara şimdiye kadar iç yapısı ile ilgili detaylar vermemişti. Fakat tanıtıma çok az bir süre kala ilk görseller gelmeye başladı. Aracın ebatsal değerlerinden başlayacak olursak toplamda 4382 mm uzunluk, 1605 mm yükseklik, 1841 mm genişlik ve 2638 mm aks mesafesine sahip. Bu değerlerden yola çıkarak aracın gerçekten geniş bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilmek mümkün.

Öte yandan Skoda Karoq‘un iç kısmındaki arka koltukları yatırdığınız zaman 1630 litre, normalde ise 588 litre bagaj hacmi sunuyor. LED teknolojisi ile birlikte gelen ön farların yanı sıra, kullanıcılar dilerse Full-LED seçeneğinden de yararlanarak aracı ona göre satın alabiliyor.

skoda karoq 002

skoda karoq 003

Araç 1.0 Turbo benzinli ve 1.4 litrelik Turbo benzinli modelleri ile piyasada yerini alacakken, Dizel tarafta da 1.6 ve 2.0 litrelik modelleri görülecek. Aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre iki veya dört çekişli modelleri de mevcut olacak. Fakat araçtan gerçek bir off-road cesareti beklemenizi önermiyoruz.

Araç hakkında diğer teknik özellikler için henüz net bilgiler Skoda tarafından paylaşılmadı. Fakat 18 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Karoq‘un tanıtım lansmanında detaylar ortaya çıkacak. Şimdilik kullanıcılardan biraz daha beklemelerini tavsiye ediyoruz.

skoda karoq 004

skoda karoq 005

skoda karoq 007

skoda karoq 008

skoda karoq 009

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler