Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Samsung Galaxy S8 Tanıtım Tarihi Netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung bundan bir kaç ay önce başına gelen patlama krizini çabuk unutmak istiyor. Hal böyle olunca yeni Galaxy S8 tanıtım tarihi de netleşmiş oldu. MWC 2017 etkinliğinde karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy S8 teknik özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S8 Nasıl Olacak ?

Şuan için Galaxy S8 teknik özellikleri netleşmese de büyük bir bölümünde sızdırmalar mevcut. Cihazda 4K ekranın yanı sıra, 4200 mAh batarya ve 20 MP’i aşkın bir kamera olacağı belirtiliyor. Aynı zamanda cihazda yine IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

Tabii ki akıllarda “acaba yine patlama olur mu ?” sorusu var. Ancak Samsung aynı hataya tekrar düşmeyeceği gibi, bu sefer iddialı bir amiral gemi ile karşımıza çıkacak. Zaten tekrar bu sorunlar patlak verirse Samsung gibi bir firmanın ayakta kalması zorlaşacaktır.

Barcelona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2017 (MWC 2017) etkinliği önümüzdeki sene çıkacak olan akıllı telefonlara öncülük edecek. 26 Şubat tarihinde başlayacak olan etkinliğin detaylarını da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Samsung Galaxy S8’in piyasa satış fiyatı konusunda herhangi bir bildirim olmadığı gibi, 3899 TL ve civarlarında bir satış rakamında olmasını tahmin ediyoruz.

mwc-2017-galaxy-s8

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Samsung çok kaliteli sürekli telefon çıkardığı için patlama çatlama vs oluyo ama iPhone un yeni model için 1 sene gibi bir ssüresi olmasına rağmen patlama vs olaylar yaşanıyo olması Samsung’un kalitesini gösteriyor bence hocam..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler