Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Yeni Togg T10 Geliyor! İlk Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli otomobil unutuldu mu dersiniz? Sizin cevap vermeden ben söyleyeyim. Son satış rakamlarına bakacak olursak yerli otomobil Togg’a hala yoğun bir ilgi var. Görünen o ki önümüzdeki süreçte ilgi daha da artacak. Zira yeni Togg T10 modeli yolda.

Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma bakacak olursak, çok yakında gizemli bir modelin daha tanıtımı yapılacak.

Yeni Togg T10 Modeli için İlk Video

Takip edenler bilecektir Togg, yerli marka olarak dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan CES 2024’e katılacak. 9 Ocak itibariyle başlayacak olan fuar kapsamında neler duyurulacak derken, yeni araç için paylaşım geldi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “T10 <?>” ifadesine yer verildiğini ve net olarak modelin isminin açıklanmadığını görüyoruz.

Fakat şu var ki aracın ilk görüntüleri de yayınlandı. Gölgeler içerisinde kaldığı için çok fazla detay belli olmasa da yeni aracın beklenen sedan modeline benzediğini söyleyebiliriz.

Zaten sedan modeli ortaya çıkarılmıştı ama bu versiyon konsept olarak gösterilmişti. Muhtemelen CES 2024 kapsamında Togg sedan modelinin tüm detaylarını, teknik özelliklerini ve nihai tasarımını görmüş olacağız.

Daha Önce Paylaşılan Yol Haritası Belli…

Yeni araç için tanıtımın çok kısa bir süre sonra detaylandırılması bekleniyor. Bunun yanında yeni seri için yol haritasının da az çok belli olduğunu söylemek lazım.

Togg T10X satışa çıktığı dönemde paylaşılan planlara göre yeni sedan Togg T10S olarak isimlendirilecek. SUV modelinin hemen arkasından satışa çıkan ikinci model olacak. C segment bir sedan ile karşı karşıya olacağız. Ayrıca aracın konsept modelde olduğu gibi kapılarının terse açılan bir tasarım diline sahip olacağını da düşünüyoruz.

Togg T10S olarak isimlendirilmesi beklenen yeni aracın 9 Ocak sonrasında duyurulmasını bekliyoruz. Duyurunun ardından detaylardan söz ederiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler