Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Yeni Toyota Corolla Hatchback Donanım ve Teknik Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Toyota‘nın yeni satışa sunduğu Corolla Hatchback‘in donanım özelliklerini ve teknik özelliklerine yakından bakalım;

corolla on e1695035205935

-Motor Özellikleri;

Yeni Corolla Hatchback 1.8 Lt‘lik tam elektrikli hibrit bir motorla geliyor. Bu motor 140 bg güç üretiyor. Corolla Hatchback 0’dan 100 km/h hıza 9.1 saniyede ulaşıyor. Toyota‘nın açıklamalarına göre yenilenen bataryaya sahip Corolla Hatchback ağırlığını %14 kaybederken , güç konusunda da %14 artış sağlamış durumda.

corolla arka

-Yeni Corolla Hatchback Dışarıdan Nasıl Görünüyor?

Yeni Corolla Hatchback yenilenen jantları , yenilenen far tasarımı , yeni renkleri ile oldukça teknolojik ve sportif görünüyor. Neptün mavi ve metalik gri adında 2 yeni renk ilede sunulan Corolla yeni renkleriyle oldukça dikkat çekiyor.

corolla ic

-İç Mekanı Ve Güvenlik Özellikleri Nasıl?

Yeni Toyota Corolla Hatchback, Flame ve Passion adı altında iki donanım paketiyle satılıyor. Çift bölgeli dijital klima, sesli komut sistemi, kablosuz Apple Carplay, 12.3 inçlik hayalet gösterge paneli ve 10.5 inçlik multimedya sistemi Yeni Corolla Hatchback‘de standart olarak geliyor. Güvenli sürüşe oldukça önem veren Toyota , Corolla Hatchback‘i  Toyota Safety Sense 3 sistemi ile satışa sunuyor.

Toyota Safety Sense 3 sistemi önceki neslinin de daha gelişmiş olarak karşımıza çıkıyor. Yeni kameralar, yeni sensörlerle donatılan  Toyota Safety Sense 3 sistemi artık daha uzun menzili daha iyi tarayıp, sürüşü daha güvenli hale getiriyor.  Son olarak Corolla‘nın diğer yardımcı özelliklerinde ise Direksiyon desteği, akıllı adaptif hız sabitleme, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, sollama desteği gibi yardımcı özelliklere sahip olan Yeni Corolla Hatchback 1.460.000 TL ‘den satışa sunuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler