Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Volkswagen Amarok Türkiye’de Satışa Sunuldu! Lansmana Özel Fiyat

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk kez geçen senenin ortalarında perdelerini kaldırdığını gördüğümüz yeni Volkswagen Amarok, aradan geçen aylar sonrasında ülkemizde de satışa sunuldu. Türkiye lansmanı da gerçekleştirilen aracın, lansmana özel indirimlerle beraber geldiğini gördük.

Fiyat konusunda daha detaylı olarak paylaşımlar yapacağız ama gelin önce serinin özelliklerini bir hatırlayalım ve marka bize neler sunuyor bir bakalım.

Yeni Volkswagen Amarok Özellikleri ve Motor Seçenekleri

Yeni nesil Amarok, iki farklı motor seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi, 2.0 TDI motor seçeneği. Bir diğeri ise 3.0 TDI motor seçeneği. Dizel motorların ilki, 205 beygirlik güç değeri ve 500 Nm tork değeriyle beraber geliyor. Bu seçenekte aracın 100 km hızlanma süresi 10,5 saniye olarak belirlenmiş durumda.

İkinci seçenek kısmında ise 3.0 TDI motor karşımıza çıkıyor.  Daha üst segment olan motorda 240 beygirlik bir güç seçeneği karşımıza çıkıyor. İkinci seçenekte tork konusunda da daha iyi bir versiyonla karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Zira bu versiyonda 600 Nm tork değeri bulunmakta.

Yeni Volkswagen Amarok

Motorlarda yer alan şanzıman ise ortak olarak kullanılmış. İki modelde de yer alan şanzıman 10 vitesli otomatik şanzıman ve iki araç için de 4Motion çekiş yer alıyor. 5 versiyonda da seçilebilir 4 çeker sistem karşımıza çıkmakta.

Gelelim araç için diğer teknik özellikler kısmına. Aracın giriş donanımı Life donanım versiyonu. Bu versiyonda bile serinin dolu bir araç olduğunu söylemek lazım. Standart olarak 8 inç dijital gösterge paneli ve 10.1 inç bilgi eğlence ekranı karşımıza çıkmakta.

Yeni Volkswagen Amarok

Bunun yanında adaptif hız sabitleme özelliği, front assist teknolojisi, geri görüş sistemi, şerit takibi özelliği gibi özellikler de mevcut.

Üst paketlere doğru çıktığınız zaman, içeride yer alan ekranların büyüdüğünü görüyorsunuz. Bir üst paket olan Style versiyonunda 12 inçlik bilgi eğlence ekranı, 12.3 inçlik dijital gösterge ekranı, anahtarsız giriş, side asistan teknolojisi gibi teknolojiler var.

Yeni Volkswagen Amarok

Yine seçilecek olan versiyona göre 360 derece kamera ile görüntüleme, koltuk ısıtmaları, şerit asistanları gibi özellikler de mevcut.

5350 mm uzunluk, 3270 mm aks mesafesi, 1910 mm genişlik ve 1888 mm yükseklik ölçülerinde olan yeni Volkswagen Amarok için fiyatları da hemen aşağı ekleyelim.

Yeni Volkswagen Amarok Fiyatları

Donanım ve MotorFiyat
Life 2.0 TDI motor1.200.000 TL
Style 2.0 TDI motor1.275.000 TL
Sytle Plus 2.0 TDI motor1.350.000 TL
Style 3.0 TDI motor1.350.000 TL
PanAmericana 3.0 TDI motor1.425.000 TL
Aventura 3.0 TDI motor1.500.000 TL

Fiyatlar lansman özel olarak sunulan fiyatlar. 100 bin TL kadar indirimli fiyatlar. Muhtemelen ilk aydan sonra bu fiyatların değiştiğini göreceğiz. Ayrıca stok durumları konusunda da bilgi yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler