Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Yeston, GeForce RTX 3070 Sakura Hitomi Ekran Kartını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeston, anime esintileri taşıyan yeni özel ekran kartı GeForce RTX 3070 Sakura Hitomi‘yi tanıttı. Ekran kartı Radeon RX 6800 XT versiyonu için de zaten duyurulmuştu, ancak gelen yoğun talep üzerine Yeston, GeForce RTX serisine de getirme kararı aldı.

Yeston’a göre GeForce RTX 3070 Sakura Hitomi ekran kartı, Founder Edition versiyonuna göre 45 MHz daha fazla hız aşırtma kapasitesine sahip olup, 1770 MHz‘e çıkacak.

Kart, önyükleme için çift 8 pimli konektöre sahip ve ekran bağlantısı için tek bir HDMI girişi ve üç adet DisplayPort girişine sahip olacak.

GeForce RTX 3070 Sakura Hitomi, 3 Fanlı Olarak Tasarlandı

rtx 3070 sakura hitomi ekran karti resim 1

Ekran kartı, gül yaprakları şekline benzeyen 2.5 yuvalı bir tasarımda üçlü fan soğutmaya sahip. Her fanda 9 bıçak bulunuyor ve ön kapak boyunca uzanan katı çubuklar var. Kart, çok düzgün görünen ve oyun odaklı özel tasarımlarda gördüğümüz gösterişli ve renkli tasarımlardan farklı bir ayrılık sunan beyaz, mor ve mavi renk vurgulara sahip olarak geliyor.

GeForce RTX 3070 Sakura, üzerine anime-waifu lazer ile kazınmış ve özel olarak boyanmış arka plakayla birlikte geliyor.

Çok farklı ve sade bir tasarım olmuş, çevrimiçi perakendeciler aracılığıyla ülkemize ulaşırsa anime sevenler için tercih edilebilir.

Üretici firma, ekran kartının 2 Ocak 2021 tarihinde piyasaya sunulacağını belirtiyor. Kart, Asya Pasifik pazarına özel tutulacak olsa da çevrimiçi perakendeciler aracılığıyla ABD ve AB’ye gönderilebilir.

Ekran Kartını Ön Siparişle Alan 3 Kullanıcıya Özel Kutu Sunulacak

rtx 3070 sakura hitomi ekran karti resim 2

Yeston, aynı zamanda GeForce RTX 3070 Sakura Hitomi ekran kartını ön sipariş ile satın alacak olan 3 şanslı kullanıcıya üç farklı gizemli kutu hazırladıklarını da açıkladı. Gizemli kutularda Sakura Hitomi’den ilham alınan klavye, PC kasası ya da 240 mm X ID AIO sıvı soğutucu yer alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler