Cumartesi, Nisan 27, 2024

Youtube, Bir Çözünürlük Değeri Daha Sunacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Youtube, zaman zaman hem yayıncılar hem de kullanıcılar için yeni özellikler sunuyor. En son shorts paylaşımları için para kazanma özelliğini aktif edeceğini açıklayan şirket, şimdi de yeni bir çözünürlük değeri üzerinde çalışıyor. Sızdırılan ekran görüntülerine bakacak olursak, “1080p Premium” seçeneği karşımıza çıkacak.

Youtube 1080p Premium Seçeneği ile Ne Değişecek?

Tamam böyle bir hazırlık içerisine girildiği görülüyor ama asıl soru ne değişecek kısmı. Mevcut mobil arayüzüne girdiğiniz zaman, “Gelişmiş” çözünürlük ayarları kısmında seçenek olarak zaten 1080p var.

1080p Premium seçeneği ise mevcut seçeneğin hemen üzerinde konumlandırılacak gibi duruyor. İsimlendirmeye bakacak olursak ana çözünürlük değerinde çok büyük bir değişiklik olmayacak.

Youtube 1080p Premium

Fakat seçeneğin altında yer alan ifadeye baktığımız zaman da bu seçenekle beraber daha yüksek bit hızları sunulacağını söyleyebiliriz. Yüksek kare hızlarında 1080p çözünürlük desteğiyle karşılaşmamız olası gibi duruyor.

Belki kare hızlarında özelleştirme seçeneği de olabilir. Bunları yeni güncelleme sunulduğu zaman öğrenme şansımız olacak. Şimdilik söz Youtube 1080p Premium seçeneğinin ne zaman yayınlanacağı ya da hangi kullanıcılar için yayınlanacağı gibi bilgiler paylaşılmış değil. Muhtemelen denemeler devam ediyor. Yakın zamanda bu konuda da güncelleme haberleri göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler