Salı, Nisan 23, 2024

YouTube, iOS ve iPadOS Kullanıcıları için Resim İçinde Resim Özelliğini Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrimiçi video platformu YouTube, geride bıraktığımız Haziran ayında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki iPhone ve iPad sahibi YouTube Premium kullanıcılarına Resim İçinde Resim (PiP) modunu sunmuştu şimdi ise şirket minimum iOS ve iPadOS 15.0 işletim sistemini kullanan tüm YouTube Premium kullanıcılarına PiP modunu kullanıma sundu.

Artık iPhone ve iPad sahipleri eğer YouTube Premium kullanıcısıysa müzik ve müzik dışı içerikleri Resim İçinde Resim modunda oynatabilecekler ve böylelikle video izlerken aynı zamanda cihazlarında başka işleri gerçekleştirebilecekler.

Premium olmayanlarda bu özelliği kullanabilecek fakat…

youtube pip iphone ipad
YouTube, iOS ve iPadOS Kullanıcıları için Resim İçinde Resim Özelliğini Kullanıma Sundu! 2

YouTube Premium sahibi olmayan iPhone ve iPad kullanıcıları, Resim içinde Resim modunu kullanabilecekler fakat şu anda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar tarafından erişilebiliyor. Şirketin yakın zamanda küresel çapta kullanıma sunmasını bekliyoruz.

YouTube tarafından yayımlanan bir blog yazısında iPhone ve iPad için PiP desteğinin önümüzdeki birkaç gün içerisinde tüm kullanıcılara sunulacağını belirtiliyorken, paylaştığı bir tweet içerisinde özelliğin yavaş yavaş tüm kullanıcılara sunulduğu belirtildi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler