Cuma, Nisan 19, 2024

YouTube, İyileştirilmiş TV Deneyimi için Mobil Uygulamasını Güncelledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS ve Android uygulaması artık sesli komutlar alabiliyor

YouTube, kullanıcıların istedikleri herhangi bir cihazda tam YouTube deneyimi almalarını sağlamak, kontrol etmelerini ve tam olarak deneyimlemelerini kolaylaştırmak istiyor. Geçen hafta sonlarında yayınlanan bir blog yazısında, platform, ürün ekibinin bu yıl mobil uygulamalarında yaptığı değişiklikleri değiştirdi;

 Bu yeniliklerin arasında kullanıcıların cihazlarında bir reklam yayınlarken dahi iOS yahut Android uygulaması üzerinden sesli komut vermenize olanak tanıyan yepyeni bir özellik:. TELEVİZYON.

Detaylar

Örnek vermek gerekirse telefonunuzda akşam yemeği tarifleri arayabilir ve televizyonunuzda bulmayı umduğunuz içeriğe uygun içerikler görünür.

Şirket ek olarak artık br PlayStation 4 veya PlayStation 4 Pro üzerinden akış yaparken insanların HDR modda video izlemesine izin verildiği söyleniliyor.

Android için bir takım farklılıklar

Android mobil uygulaması için diğer olası değişiklikler ise çalışmalarda görünüyor. Alman asıllı web sitesi SmartDroid, bazı Android kullanıcılarının, ekstra ses kontrollerine, mobil yayın yaparken fazladan kumanda kontrolüne sahip olan bir sürümün var olduğunu öne sürüyor.

Güncelleme, platformda gezinmeyi ve videoları bulmayı kolaylaştıran ve ayrıca altyazılara ve kalite kontrollerine daha hızlı erişim sağlayan bir yön paneli içeriyor.

Tüm bu uygulama değişiklikleri genel olarak küçük olsa da, video platformunun hem mobil hem de TV uygulaması deneyimini oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyorlar, muhtemelen telefonunuzdan televizyonunuza ve tekrardan televizyonunuzdan telefonunuza geçiş yaparken hiçbir pürüz yaşamayacaksınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler