Çarşamba, Nisan 24, 2024

YouTube Kids, Artık 11 Farklı Ülkeyi Destekliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüz teknoloji çağında ebeveynlerin çocukların bağırış çağırışlarından uzaklaşıp kendi işlerine vakit ayırması için başvurdukları yöntem olan YouTube videolarını fark eden şirket, sadece çocuklar için özel içeriklerin barındığı YouTube Kids’i kurmuştu.

Ve nihayetinde en asi çocukları bile yatıştırmanın harika bir yolu olan YouTube Kids artık 11 farklı ülkeye daha yayıldı. Hizmet aslında YouTube’un çocuklara yönelik, daha kısıtlı içeriği ve tartışmalı içeriklerin kaldırılmış bir kesim sürümüdür.

Bu, geçmişte bazı videoların platforma girmesini engellemedi ancak son zamanlarda ortaya çıkan COPPA ( Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası) kuralları ve düzenlemeleri, uygulamayı kullanan çocukların çok daha hoş ve güvenli bir deneyime sahip olmalarını sağlamalı

YouTube Kids, esas olarak Orta ve Güney Amerika’da büyüyen Google Destek listesine ekleniyor. Artık YouTube Kids; Bolivya, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Panama, Paraguay ve Uruguay’ı içeriyor.

Bunlara ek olarak Avrupa Parlamentosu, YouTube Kids’in Bosna Hersek’deki Android ve Android TV cihazlarından tamamen çekildiğini fakat web sitesi üzerinden halen erişilebilir olduğunu söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Merhaba abi, abi ben GTA San Andreas’da CJ’in ismini değiştirmek istiyorum ve bölüm’leri para vererek atlamak istiyorum.
    Yalvarırım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler