Salı, Nisan 23, 2024

YouTube Masaüstü Versiyonuna Yeni Özellik Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Youtube mobil kullanıcılar için hali hazırda kullanıma sunmuş olduğu mini oynatıcı özelliğini Youtube masaüstü kullanıcıları içinde kullanıma sundu. Akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlarda ağırlıklı olarak kullandığımız uygulamaların mobil versiyonları kadar web versiyonlarıda önemli. Google’ın Youtube masaüstü versiyonu için getirdiği bu özellik buna en büyük örnek.

Açıkçası Youtube mini oynatıcı pekte iyi olmamış. Sekme içerisinde istediğiniz gibi hareket ettiremiyoruz ve videonun sesini açıp kısamıyoruz.

Özelliği Nasıl Kullanıyorsunuz?

Youtube Mini oynatıcı ile beraber izlediğiniz video, tuşa bastığınız zaman önceki sayfanız açılıyor ve video sağ aşağı kısma düşüyor. Youtube mini oynatıcı sadece Chrome’da değil tüm tarayıcılarda çalışıyor. Youtube mini oynatıcı açıldıktan sonra sizi en son bulunduğunuz sayfaya yönlendiriyor.

makale 1

Eğer Youtube mini oynatıcıyı kapatmak isterseniz sağ üstteki çarpı ile kapatabilirsiniz. Youtube Mini oynatıcı üzerinde oynayan videonun üzerine tıklarsanız videoyu tam ekran izlemeye devam edersiniz.

makale 2

Hali hazırda Mobil Android, iOS cihazlarda ve tabletlerde kullanımda olan bu özelliği geçtiğimiz günlerde kullanıma sunan Google bakalım bir sonraki yeniliği ne olacak?

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler