Cuma, Mart 29, 2024

YouTube Premium Lite Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google, YouTube Premium’un çevrimdışı indirmeler veya arka planda oynatma gibi diğer özellikleri olmadan reklamsız izleme deneyimi sunan daha uygun fiyatlı bir premium abonelik planının pilot uygulamasına başlıyor. Yeni “Premium Lite” planı, ResetEra’da bir kullanıcı tarafından fark edildi ve ardından YouTube, The Verge ekibine verdiği bir demeçte pilot uygulamanın varlığını doğruladı. Premium Lite şu anda Belçika, Danimarka, Finlandiya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç ve İsveç’te test edilme aşamasında.

“İskandinav ve Benelüks’te (İzlanda hariç), kullanıcılara daha da fazla seçenek sunmak için yeni bir teklifi test ediyoruz: Premium Lite ücreti ayda 6,99 € (veya aylık yerel eşdeğeri) ve YouTube’da reklamsız videolar içeriyor.”

image 13 .0
YouTube Premium Lite Geliyor! 2

Premium Lite planı, YouTube’un ana uygulamasında web sitesinde, iOS ve Android işletim sistemlerindeki uygulamada, akıllı televizyonlar ve oyun konsollarının yanı sıra YouTube Kids uygulamasında reklamsız izleme deneyimi sunacak ancak, reklamsız dinleme gibi YouTube Music avantajlarını içermeyecek ve Premium’un arka planda oynatma gibi diğer özelliklerini de sağlamayacak ve izlediğiniz videoyu cihazınıza kaydetmeyi de sunmayacak.

YouTube üzerinde bir video izlerken karşınıza çıkan reklamların sayılarından nefret ediyoranız ancak Premium’un çevrimdışı indirmeler gibi diğer özellikleriyle fazla ilgilenmeyen biriyseniz, Premium Lite size göre cazip bir teklif gibi görünüyor ancak şu anki fiyatıyla, faydalarının yalnızca dörtte birini sunarken, normal bir Premium abonelik fiyatının yaklaşık yüzde 60’ına mal oluyor. YouTube, mevcut aboneliğin deneysel bir aşamada olduğunu ve kitle geri bildirimlerine dayalı olarak daha fazla plan sunmayı düşündüklerini belirttiler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler