Cumartesi, Nisan 20, 2024

Youtube ve Twitch İçin PC Platformuna Snapchat Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Snapchat Youtube ve Twitch yayıncıları için masaüstünede geliyor.

2011 yılından beri mobil platformda hizmet veren Snapchat artık masaüstünede geliyor. Son dönemde yoğunluklu olarak gençlerin kullandığı Snapchat artık Youtube ve Twitch’te kullanılmak üzere PC’ye geliyor.

Mobil platformda İnstagram gibi büyük bir rakibi bulunan Snapchat açık konuşmak gerekirse başarılı olamadı. Şimdi ise Windows ve Mac için bir uygulama geliştirdiğini açıklayan Snapchat, artık her yerde karşımıza çıkacak.

Snapchat bu uygulamayı yayınladı bile. 250 Bin civarında yüz filtresinin yüklendiği uygulamanın isimi Snap Camera. Bu uygulama ile Snapchat efeklerini Youtube ve Twitch yayınlarında yada Skype konuşmalarınızda kullanabileceksiniz.

snapchat 2

Twitch için ise ek özellikler mevcut. Snapchat PUBG, Lol, Overwatch ve World of Warcraft gibi oyunlara özel lenslerde geliştirdi. Bu lensleri hem yayıncılar hemde izleyenler ulaşabilecek. İzleyiciler beğendikleri bir filtreye ulaşmak için yayında bulunan Snap kodunu taratacaklar.

Tüm bunlara ek olarak yayıncıya abone olanlara yayıncılara özel Snap efekleri verilecek. Yani hem yayıncılara hemde izleyenlere oldukça fazla özellik sunulacak.  Snap Camera’yı bilgisayarınıza indirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Snapchat kullanan gençler artık oldukça fazla sıkmışken bu uygulama pekte iyi olmadı. Artık her yerde Snap filtreleri karşımıza çıkacak. Tabi Snapchat’i severek kullananlar için bulunmaz bir nimet niteliğinde.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler