Cumartesi, Nisan 27, 2024

YouTube’a Erişim Sağlanamıyor: YouTube Çöktü Mü?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüm dünyanın hem izlediği hem de içerik üretip para kazanmaya çalıştığı video platformu YouTube 15 Mayıs 2020 saat 02.00 sularında erişim sorunları ile karşımıza çıktı. Gerek uygulamayı gerekse web sitesini ziyaret eden kişiler boş ekranlar ile karşılaşınca herkesin akıllarına “YouTube Çöktü Mü?” sorusu gelmeye başladı.

YouTube’a web sitesi üzerinden erişim sağlamak isteyen kişiler, soyulmuş bir eve girmiş gibi hissetti. Çünkü videolara dair herhangi bir şey karşılarına çıkmadı. YouTube tarafından yaşanan bir sorundan ötürü videolar ve kanal listeleri kullanıcılara gösterilmiyor. Konu ile alakalı ne YouTube’dan ne de Google’dan bir açıklama geldi, yaklaşık 10-15 dakikadır YouTube’a erişim söz konusu değil.

image 1
YouTube'a Erişim Sağlanamıyor: YouTube Çöktü Mü? 3

Masaüstü kullanıcılarının yaşadığı duruma benzer bir olay ise mobil kullanıcılar için söz konusu, mobilden YouTube’a erişmek isteyen kişiler ya tıpkı web sitesi gibi boş bir ekran görüyor ya da “Üzgünüz” ile başlayan türlü mesajlar görüyor. Konu ile alakalı Türk ya da yabancı basında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

YouTube Hacklendi Mi?

WhatsApp Image 2020 05 15 at 02.34.42
YouTube'a Erişim Sağlanamıyor: YouTube Çöktü Mü? 4

Herhangi bir YouTube kanalının “Oynatma Listeleri” sekmesine girdiğimiz zaman herhangi bir video ile karşılaşmak yerine “Video yok” görüntüleri ile karşı karşıya kalıyoruz. Durum böyle olunca “Acaba YouTube hackleniyor mu?” gibi sorular aklımıza geliyor fakat herhangi bir bilgimiz yok. YouTube yaklaşık yarım saattir bu durumda.

YouTube’un arka planında yaşanan bir sorundan ötürü videolara erişim söz konusu değil lakin herhangi bir durum güncellemesi olduğunda güncellemeleri sizlere aktaracağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler