Cuma, Nisan 26, 2024

Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Senaristler Transfer Edildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2001 yılında Yüzük Kardeşliği filmi ile karşımıza çıktığında, birçoğumuz Yüzüklerin Efendisi‘ni sevmiş ve benimsemiştik. Efsane üçlemenin ardından bir de Hobbit serisi gelmişti ki, bizleri Yüzüklerin Efendisi dünyasında biraz daha eskilere götürmüştü. Başarılı iki serinin ardından bu büyük efsane, bir de dizi sektörüne adım atıyor. Üstelik fazlasıyla iyi senaristlerle geliyor, sevgili okurlar. Anlaşılan o ki Amazon, romanlara ve film serilerine yakışır bir dizinin peşinde.

Senaristler İçin Zor Bir Macera

Bir süredir Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekileceği hakkında dedikodular dolaşıyordu. Fakat bildiğimiz gibi, her söylenti gerçekleşmiyor. Lâkin bu sefer, son derece önemli bir gelişmeyle karşı karşıyayız, sevgili okurlar.

Orta dünyayı konu alan Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen iki serilik filmlerin ardından, bu mükemmel dünyayı konu alan bir dizi geliyor. Üstelik öyle eften püften değil, Star Trek 4 senaristlerinden

Bugüne kadar Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında dişe dokunur bir gelişme ile karşılaşmamıştık. Fakat bugün Amazon, dizi için bomba gibi iki senaristle anlaşmaya varıldığını açıkladı. Tabi; böyle filmlerin ardından kötü bir dizi senaryosu, tam bir fiyasko olurdu.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Senaristler Transfer Edildi İÇERİK jpeg min

Amazonun açıklamasına göre dizinin senaristliğini Star Trek 4’ten tanıdığımız JD Payne ve Patrick McKay üstlenecek. Senaristler; bu karardan memnun oldukları gibi, görevin ağırlığından ötürü de endişeli görünüyorlar.

Dizi hakkında böylesi büyük bir adımdan sonra iki senarist, “Bu dünyayı tekrardan hayata döndürürken Amazon ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Âdeta Shire’dan ayrılan Frodo gibi hissediyoruz. Üstesinden gelmemiz gereken çok büyük bir görevimiz var. Bu macera, hayatımızın macerası olacak.” açıklamalarında bulundu. 

Gördüğümüz gibi, sevgili okurlar. Artık Yüzüklerin Efendisi dizisi için gönül rahatlığı ile heyecanlanabiliriz. Sonuçta adamlar gayet istikrarlı görünüyorlar. 

Lâkin; bildiğimiz üzere, senaristlerle henüz anlaşmaya varılmış. Bu da demek oluyor ki; Yüzüklerin Efendisi dizisinin önünde uzun ve bol virajlı bir yol var. 

Tahminlere göre dizi en erken 2021 yılında vizyona girecek. Bizim tahminlerimiz ise, dizinin o tarihe yetişemeyeceği yönünde. Umarız ki en kısa zamanda vizyona girer, biz de çekirdeğimizi ve kolamızı alıp ekran başına kitlenmiş vaziyette sabahlamalara başlarız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler