Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Zam Sonrası Togg T10X Fiyatı Nasıl Değişti?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli elektrikli otomobil Togg T10X, geçtiğimiz aylarda yollardaki yerini aldı. Araçlar peşi sıra sahiplerini bulmaya devam ederken, geçtiğimiz gün seri için ilk kötü haberi aldık. Togg T10X fiyatı zamlandı.

Son dönemde döviz kurunun da artmasıyla beraber zaten bir zam bekleniyordu ama yeni fiyat listesi beklentileri de aştı desek yeridir. Peki aracın fiyatı nasıl değişti? Açıklanan ilk listeye göre karşılaştırma yaparak paylaşalım.

Zam Öncesi ve Zam Sonrası Togg T10X Fiyatı

Seri için açıklanan ilk fiyat T10X V1 RWD versiyonu için geçerli olan fiyattı. Standart menzil model olarak gösterilen bu model, aynı zamanda serinin başlangıç modeli olması açısından da önemli.

Araç satışa çıktığı ilk dönemde bu versiyonun fiyatı 953 bin TL olarak açıklanmıştı. Tamamen elektrikli model için şu anki döneme bakacak olursak makul fiyatlandırma vardı diyebiliriz.

Togg T10X

Gelen son zam sonrasında ise başlangıç araç versiyonunun fiyatı 1.207.000 TL oldu. Arada ciddi bir fark olduğunu görebiliyoruz. Böylece en ucuz Togg aracı bile 1 milyon TL bandının üzerine çıkmış oldu. Tüm paketlerde eski ve yeni fiyatları da hemen aşağı listeleyelim.

Araç ModeliYeni FiyatEski Fiyat
V1 RWD Standart menzil1.227.500 TL1.207.000 TL
v2 RWD Standart menzil1.329.500 TL1.307.000 TL
V2 RWD Uzun Menzil1.563.500 TL1.537.000 TL

Gelen bu zamlar Togg satışlarını ne kadar etkileyecek bilemiyoruz. Dileriz zamlar ilerleyen dönemlerde de devam etmez. Zira araç piyasasında fiyat artışı kalıcı hale gelmeye başladı. Togg için de bu durum geçerli olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler