Salı, Nisan 16, 2024

Zoom, Google’a Rakip Olmak için Mail Servisi Kuruyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Video konferans platformu Zoom, koronavirüs salgınının getirdiği uzaktan çalışmadaki eşi görülmemiş artış nedeniyle hisse senedi fiyatının yüzde 500’den fazla artmasıyla gişe rekorları kıran bir yıl geçirdi. Ancak, The Information’ın yeni bir raporuna göre, şimdi şirket işyerinde görüntülü sohbetin ötesine ve özellikle e-posta ve takvim hizmetleri olmak üzere yeni bölgelere açılmayı düşünüyor.

Şirket halihazırda e-posta ürünü üzerinde çalışıyor ve raporda Zoom’un önümüzdeki yıl bir web e-posta hizmeti olacağını belirtiyor. Aynı zamanda şirketin bir Takvim uygulaması üzerinde çalıştığı söyleniliyor lakin Takvim hizmeti için ertelemeler olduğunu görüyoruz ve geliştirmenin başlayıp başlamadığı belirsiz.

zoom 1 1
Zoom, Google'a Rakip Olmak için Mail Servisi Kuruyor! 2

Zoom’un başlıca rakiplerinin çoğu, daha geniş kurumsal uygulama paketlerinin bir parçası olarak bir araya getirilen video konferans platformlarıdır. En büyük ikisi Office 365 platformu ile Microsoft’a ve rakip Çalışma Alanı paketiyle Google’a aittir. Bu platformların her ikisi de takvim, e-posta ve video konferans ürünleri sunuyor, bu nedenle Zoom’un tekliflerini tamamlamayı denemek ve Zoom’u tek amaçlı bir platformdan daha az yapmak için e-postaya ve takvime bakması mantıklı bir davranış.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler