Çarşamba, Nisan 17, 2024

ZTE Nubia Resmi Olarak Türkiye’de Satışa Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZTE Nubia artık Türkiye’de satışlarına resmi kanallar ile başlamış durumda. Daha önceden ismini oldukça çok duyduğumuz, hatta pek çoğumuzun cihazlarını yurt dışından temin ederek kullandığı ZTE bundan böyle Aranota ve KVK Teknik Servis garantisi ile kullanıcıları ile buluşacak.

Resmi Distribütörler ile Satışta

2012 yılında kurulan “High-End” yani yüksek teknoloji dediğimiz konseptleri ile piyasaya giriş yapan ZTE Nubia, şimdi resmi distribütörler ile Türkiye’de faaliyetlerine başlıyor. Öncelik olarak ZTE Nubia’nın cihazlarına epey bir göz atma imkanım oldu. Kısa ve açık konuşacağım; Cihazlar fiyat performans konusunda gerçekten çok iyi işler başarıyor. Birazdan aşağıda göreceğiniz akıllı telefon modelleri ile teknik özellikleri kıyasladığınızda zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız hocalar.

Sektöre göre genç bir firma olan ZTE, aynı zamanda ilk gerçek yan çıtasız modeli olan Nubia Z9 ile çok ses getirmişti. Hatta hatırlayanlar mutlaka çıkacaktır; Çin Frist Lady’sinin eşinin de kullandığı telefon olarak kayıtlara geçmişti. (Temsili görsel aşağıdadır.)

ZTE Nubia

ZTE Nubia Telefonlar Neler Sunuyor ?

Firma hedefinde yüksek teknolojili modeller üretmeyi amaçlıyor. Onun öncesinde ise her cihazının fotoğraf çekebilme kalitesini her seferinde arttırmayı amaçladığı gibi, bu konuda çok iddialılar. Aynı zamanda tüm modellerindeki Hi-Fi ses özellikleri de genç kitlenin ilgisini çekiyor.

Piyasaya ilk sürülen Nubia Z17 Mini modeli Hindistan’dan sonra 2.ülke olarak Türkiye’de son kullanıcı ile buluşuyor. Şafak Mavisi olarak adlandırılan renk seçeneğinin yanı sıra, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, Qualcomm Snapdragon 653 işlemci, üst seviye arka çift kamera (Bu konuda Sony’den destek alınarak IMX258 kullanılmış.) ve 16 MP ön selfie kamerası bulunuyor. Bu fiyat aralığında ise gerçekten büyük bir başarı olduğunun altını çizelim.

Öteki tarafta 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve Snapdragon 652’li siyah ve beyaz modelleri de Gittigidiyor ve N11 mağazaları üzerinde satışa çıkmış durumda. Eğer yakın zamanda bu fiyat segmentinde akıllı telefon almayı düşünüyorsanız, ZTE Nubia serisine de bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Önemli Not: Ürün şuanda internet üzerinde 1399 TL‘den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

Z17mini blue 3

ZTE Nubia 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler