Cuma, Nisan 26, 2024

15 ve 17 inç Seçenekleri ile Nokia PureBook Pro Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Finlandiya merkezli teknoloji üreticisi Nokia, bugün tanıttığı Nokia PureBook Pro modeli ile yeni bir sektöre giriş yaptı. 17,3 inç ve 15,6 inç olmak üzere iki farklı boyut seçeneğinde gelen dizüstü bilgisayar, 22 ülkede satışa sunulmak için Fransız merkezli girişim OFF Global işbirliğinde lisansa sahip.

Nokia PureBook Pro, alüminyum malzemeden yapılmış bir üst kapağa, yuvarlatılmış kenarlara ve büyük bir izleme dörtgenine sahip. Ayrıca arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip. Hem 15 inçlik model hem de 17 inçlik model 250 nit parlaklığa sahip Full HD IPS panellerle geliyor.

Dizüstü bilgisayarlar Intel Core i3-1220P işlemciden güç alıyor ve 8GB RAM, 512GB depolama alanıyla birlikte geliyor.

nokia purebook pro
15 ve 17 inç Seçenekleri ile Nokia PureBook Pro Duyuruldu! 2

17 inçlik model 63Wh batarya ile gelirken, 15 inçlik model 57Wh batarya ile geliyor. 17 inçlik model 2.5 kg ağırlığındayken, 15 inçlik model 1,7 kg ağırlığa sahip. Bağlantı teknolojileri tarafında, 17 ve 15 inçlik varyantlar arasında hiçbir fark yoktur. Her iki modelde de iki adet USB Type-C 3.2, bir adet USB-A 3.2 ve bir adet 3.5mm’lik kulaklık girişi yer alıyor.

Mavi, Gri, Gümüş ve Kırmızı renk seçenekleri ile gelen Nokia PureBook Pro serisi, 2022’nin ikinci çeyreğinden itibaren seçili perakendecilerde satışa sunulacak. Dizüstü bilgisayar ilk etapta Fransa, Belçika, Finlandiya, Danimarka, İsveç, Lüksemburg, Hollanda, Avusturya, Almanya, İrlanda, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, Norveç, İzlanda, Birleşik Krallık, İsviçre, Fas, Tunus, Kanada, ve Tayland ülkelerinde satışa sunulacak.

Nokia PureBook Pro 15.6 inçlik modeli, 699 €’dan perakende satış yaparken, Nokia PureBook Pro 17.3 inç ise 799 €’dan satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler