Cuma, Nisan 19, 2024

4.GSM Operatörü NETGSM Yolda! Neler Biliyoruz?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de aktif olarak görev alan şu an için 3 GSM operatörü bulunuyor. İsimlerini biliyorsunuz ama yine de paylaşalım. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone. Şu sıralar ise 4.GSM operatörü gündemde. Mart ayında resmi olarak faaliyetlerine başlaması beklenen bu yeni operatör NETGSM olacak.

Yeni bir alternatif gelecek olması tabii ki heyecan verici. Sonuçta pazardaki rekabet artmış olacak ve bu da fiyatlara olumlu yönde yansıyabilir. Peki bu yeni operatör hakkında neler biliyoruz? Nasıl bir girişimden söz ediyoruz.

NETGSM Nasıl Bir Operatör Olacak?

NETGSM, 4.yeni GSM operatörü olacak ama gelen bilgilere göre Turkcell çekirdek altyapısını kullanacak.

Bu noktada Turkcell çekirdek altyapısından yola çıkılması normal bir gelişme. Mart ayında abone alımlarına başlayacağı da söylenen yeni GSM operatörünün, “0510 22***” şeklinde başlayan numaralar sunduğunu göreceğiz. Abonelikler ise şimdilik elektronik ortamda alınacak. Sonrasında bu kısmında gelişeceğini düşünüyoruz.

NETGSM

Yeni GSM operatörünün en önemli noktası ise dediğimiz gibi kampanyalar ve fırsatlar olacak gibi duruyor. Pazara yeni gireceği için kullanıcıları kendisine çekme konusunda önemli fırsatlar sunacağını düşünüyoruz.

Kaçırmayın: Intel Xeon Serisi için Yol Haritası

Ayrıca hizmet kalitesi konusunda da iddialı olması bekleniyor. Artık nasıl bir operatör olduğunu anlamak için kullanıcı deneyimlerini beklemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler