Salı, Nisan 30, 2024

Xiaomi 11T Pro, 120W Hızlı Şarj Desteği ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi 11T Pro‘nun 120W hızlı şarjı veya (Xiaomi’nin dediği gibi) HyperCharge teknolojisini desteklediği iddiası internete düştü. Şirket, 15 Eylül’de gerçekleştireceği etkinliğinin öncesinde Twitter’da paylaştığı teaser ile birlikte bu özelliği resmi olarak onaylamış oldu. Bu, 67W’a kadar şarj sunan orijinal Mi 11’in şarj oranını ikiye katlamaya yakın. Pil kapasitesinin 11T Pro modelinde aynı şekilde kalması bekleniyor yani batarya 5.000 mAh kapasitede olacak. Pro modeli için kablosuz şarj konusunda resmi bir açıklama yok (orijinal modelde 67W idi).

Tweet’in özellikle Xiaomi 11T Pro’dan bahsettiğini unutmayın, bu nedenle ana model Xiaomi 11T muhtemelen bu destekten mahrum kalacak. Orijinal Xiaomi 11, bir kablo üzerinden 55W ve kablosuz olarak 50W ile şarj desteğine sahip.

Xiaomi zaten hali hazırda Mi 10 Ultra’da ve daha sonra Mix 4 modelinde (ve iki Black Shark 4 modelinde) 120W hızlı şarj (HyperCharge) teknolojisini kullandı. Doğrulanmayan bilgilere göre Xiaomi 11T Pro, orijinal 11 Pro ile aynı Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Ancak standart ana model 11T’nin bir MediaTek Dimensity çipine geçmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler