Salı, Nisan 30, 2024

vivo Watch 2, eSIM Desteği ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eylül ayı Çin merkezli teknoloji şirketi vivo için oldukça yoğun geçti, dünya genelinde bir çok akıllı telefon lansmanlarına imza attılar. Eylül ayında vivo X70 ailesi Çin’de piyasaya sürüldü, vivo iQOO Z5 modeli ise Hindistan’da piyasaya sürüldü ve ardından dünya çapında ise vivo X70 Pro ve Pro+ modellerinin sunumu gerçekleşti. Şirket şimdi ise dikkatini yeni bir giyilebilir cihaza kaydırıyor, ortaya çıkan sızıntılara göre yaklaşmakta olan vivo Watch 2, yuvarlak bir ekrana sahip olacak ve eSIM desteği sunacak.

vivo watch 2 pch
vivo Watch 2, eSIM Desteği ile Gelecek 2

vivo Watch 2 ile ilgili sızıntılar; Digital Chat Station’ın Weibo üzerinde yaptığı paylaşımlardan geliyor. Geçtiğimiz sene bu zamanlarda şirket ilk akıllı saatini piyasaya sürmüştü ve tahmin yürütmek zor olmamalı ki şirket yeni bir akıllı saati Ekim ya da Kasım ayında piyasaya sürebilir.

Şirketin yeni nesil akıllı saati hakkında henüz pek bir şey ortalıkta yok fakat kaynağa göre kullanıcılar vivo akıllı telefonları üzerinden saate tamamlayıcı uygulamalar yükleyebilecek. Teknik özelliklerine bakacak olursak şu anda bildiğimiz tek şey; AMOLED bir ekrana sahip olacağı, NFC desteği sunacağı ve uzun süre vaat eden bir pil ömrü sunacağı. Ayrıca aldığımız yeni bilgilere göre eSIM desteğine de sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler