Pazar, Mayıs 19, 2024

CLUTCH GM60 Mouse İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekibimizden Taner AYDOS ile Furkan ÇÖREKOĞLU‘nun incelemiş olduğu CLUTCH GM60 Mouse videosu Youtube kanalımıza yüklenmiştir. Bu makalede kanalımıza yüklemiş olduğumuz videonun yazılı incelemesini yapacağım.

0:09 Giriş introsu

BÖ adlı Youtube kanalının yapmış olduğu enfes müzik eşliğinde giriş introsu. 

0:52 İnceleme Başlangıcı 

Güzel giriş introsundan sonra inceleme başlıyor. 

MSI GM60 mouse incelemesini yapıyoruz, MSI aynı zamanda bu modelin bir üst seviyesi olan GM70‘i çıkartmış. Video’da incelenmiş olan mouse, GM70‘e göre giriş seviyesinde.

1:04 Kutu Açılışı

Kutuyu elimize aldığımız zaman göze çarpan ilk şey iki taraflı kapağı olması. İlk tarafında mouse’un kendisi, ikinci tarafında ise modüler ek aparatları bulunmakta.

clutch gm60 mouse incelemesi pch 3

1:16 Kutu İçeriği

Mouse kutudan 2 adet usb kablo ile birlikte çıkmakta. İlk kablo, en dayanıklı ve önerdiğimiz örgü kablo ve altın uçlu, ikinci olan ise plastik kablo ve altın uçlu. İlk kablo 2 metre uzunluğuna sahip, diğer kablo ise 1 metre uzunluğunda. Kutunun içerisinden ayrıca 3 adet destek parmak uçları ve bilek desteği var. MSI bir değişilik yaparak kabloyu tak çıkart yapmış. 

clutch gm60 mouse incelemesi pch 4

clucth gm 60 mouse incelemesi pch 8

3:26 Teknik Özellikler

clutch gm60 mouse incelemesi pch 1

Yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz gibi 8 tane makro tuşu yani atanabilir tuş mevcut. Bu tuşları MSI’ın kendi arayüzü ile çok rahat bir biçimde kontrol edebiliyorsunuz. 10800 DPI, 4k monitörlerde hızlı olduğu için oldukça iyi iş görüyor. Diğer oyuncu mouselarına baktığımız zaman 20-30 milyon arasında değişen tıklama ömrü varken, MSI burada bizlere 50 Milyon tıklama ömrü sunuyor. Buda yaklaşık 4-5 yıl rahat bir şekilde oyuncuları götürebilecek düzeyde. 

clucth gm 60 mouse incelemesi pch 7

clutch gm 60 mouse incelemesi pch 5

clutch gm 60 mouse incelme pch 6

7:06 Parmak Destekleri

clutch gm60 mouse incelemesi pch 2

8:11 Kapanış

clucth gm 60 mouse inceleme pch 9

Son olarak videoyu izlemek isteyenler için aşağıya bırakıyoruz, iyi seyirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler