Salı, Nisan 30, 2024

Humble Bundle’da Rockstar Oyunları 1 Dolardan Başlayan Fiyatlarla Satılıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Humble Bundle’dan bir kampanya daha. Sadece 1 dolara Rockstar oyunlarına sahip olabilirsiniz.

Sık sık ücretsiz oyun dağıtarak adını duyuran Humble Bundle, yeni bir kampanyayla daha geliyor. Geçtiğimiz aylarda birçok oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Humble Bundle, yepyeni bir kampanya ile daha karşımızda. Rockstar oyunlarını yok fiyatına veren Humble Bundle oyuncuların dikkatini çekiyor.

The Rockstar Humble Bundle isimli kampanyası ile Rockstar oyunlarını indirime sokan Humble Bundle oyuncuları sevindirmeyi başarıyor. Sadece birkaç liraya alabileceğiniz oyunları oynarken maziye döneceksiniz.

Sadece 1 dolara Grand Theft Auto: Vice City, Max Payne ve Grand Theft Auto 3 gibi oyunlara sahip olmak kulağa nasıl geliyor? Oldukça şaşırtıcı ancak Humble Bundle Rockstar kampanyası ile bu üç oyun sadece 1 dolara satıyor. Sadece o oyunlar değil. Birden çok oyun Humble Bundle’da indirimde.

hb rockstar

Humble Bundle’ın yeni kampanyası sayesinde sadece birkaç lira ödeyerek hem Steam kütüphanenizi genişletebiliyor hemde ambulans ile insanları kurtarmaya giderken birçok insanın hayatını sonlandırdığımız günlere geri dönebiliyorsunuz.

13 gün boyunca sürecek kampanya dahilinde birçok Rockstar oyununada ücretsiz sahip olabilirsiniz. Kampanya dahilindeki Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire, Max Payne 2, Max Payne 3 ve Grand Theft Auto 4 gibi oyunlarıda biraz daha fark vererek satın alabilirsiniz.

Humble Bundle’ın Rockstar Paketleri!

Humble Bundle indirimlerde oyuncuların her kısmını sevindirmek için 3 adet paket hazırlamış. Bu paketlerin birisi en ucuz birisi orta biriside diğerlerine göre daha pahalı gelin şu paketlere göz atalım.

• 1 Dolarlık Paket!

Bu paket dahilinde 4 oyun bulunmakta. Oyunların birisi Grand Theft Auto: Vice City, diğeri Grand Theft Auto 3, bir diğeri Max Payne ve sonuncusu ise Manhunt. Bu paketteki 4 oyunun fiyatıda sadece 1 dolar.

hb 1

• 9.63 Dolarlık Paket!

Bu paket dahilinde de 4 oyun bulunmakta. Oyunların ilki Bully: Scholarship Edition, ikincisi Grand Theft Auto: San Andreas, üçüncüsü L.A. Noire ve dördüncüsüde Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Bu oyunları ise 9.63 Dolar karşılığında satın alabiliyorsunuz.

hb 9

• 15 Dolarlık Paket!

Bu paket dahilinde ise yine 4 oyun bulunmakta. Oyunların ilki L.A. Noire: DLC Bundle, ikincisi Grand Theft Auto IV, üçüncüsü Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ve dördüncüsü ise Max Payne 3. Bu oyunlara ise 15 dolara sahip olabilirsiniz.

hb 15

Geçmişe dönmek için kaçınılmaz bir fırsat sunan Humble Bundle bu 2 hafta içerisinde oldukça fazla oyuncuyu sitesinde toplayacak gibi duruyor. Bu indirimi kaçırmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İkinci pakette ilk pakete ek olarak 4 oyun var. Yani toplam 8 oyun. Üçüncü pakette ise ikinci pakete ek olarak dört oyun var, yani toplamda 12 oyun. Yanlış bilgilendirme olmuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler