Salı, Nisan 30, 2024

Fortnite 7. Sezon Güncellemesinde Gelen Yenilikler!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite 7. Sezon ‘da puslu pist, Donmuş Doruk ve daha bir sürü yeni yerler oyuncular tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Yeni Savaş Bileti ile gelen içerikleri ile, yeni X-4 Fırtınakanat uçağı ile gökleri fethedin ve Kaplamaları kullanarak sevdiğiniz bazı silahlarla eşyaların tarzını değiştirebiliyorsunuz. Fortnite Kreatif  modunda ise kendinize özel adalarda sitediğinizi yapma imkanı ve her şeyi kayıt edebilirsiniz.

Savaş Bileti (Battle Royale)

Yeni Sezon, yeni Savaş Bileti. 100 seviye, 100’den fazla yeni ödül. Oyun içinden hemen 950 V-Papel’e alınabilir

Kreatif (Yeni Oyun Modu)

Fortnite Kreatif Modu’nun erken erişiminde sınır tanımadan inşa edin ve hiç olmadığı gibi mücadele edebilirsiniz. Savaş Bileti sahipleri kendi adalarına bir hafta önceden erişebilecek. 13 Aralık 2018 tarihinden itibaren Kreatif adaları tüm oyuncuların kullanımına açılacak.

X-4 Fırtınakanat Uçağı (Battle Royale)

X 4 Fırtınakanat Uçağı Battle Royale 1

Kaplamalar (Battle Royale)

Silahlarınıza ve araçlarınıza kaplamalarla yeni bir bir görünüm elde edebilirsiniz. Değişik Kaplamaları açmak için Savaş Bileti’nin aşamasını yükseltin, sonra Dolabım sekmesinden araçlar, pompalı tüfekler ve başka eşyalar için Kaplamaları seçin.

Kaplamalar Battle Royale 1

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler