Salı, Nisan 30, 2024

Türk Telekom Yeni İnternet Fiyatlarını Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk Telekom aldığı yoğun tepkinin ardından internet fiyatlarını güncelledi. İşte Türk Telekom’un yeni internet fiyatları…

Son dönemde oldukça tartışma konusu olan AKN’siz internetler tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi çekti. 2019 yılında AKN’nin kullanıcıları sevindirirken, operatörler bu duruma sevinmemiş ki fiyatlarını değiştirme yoluna gittiler. Türk Telekom ilk fiyat değişiminden sonra aldığı yoğun tepkiler ile bugün fiyatlarını güncelledi ve yeniden yayınladı. İşte o fiyatlar…

Türk Telekom hem limitsiz hemde 100GB’lık paketlerinde indirime gitti. Bakacak olursan 16Mbps‘lik internetin fiyatı 90-100 TL civarında. Arkasından gelen 24Mbps‘lik internetin fiyatı 100-110 TL olurken, 35Mbps‘lik internet ise 120-132 TL civarında seyrediyor. Ülkemizde çoğunlukla bu internetlerin kullanııldığını düşünürsek fiyatların biraz fazla olduğunu söyleyebiliriz.

türk telekom 1

Bunlara göre çok daha hızlı olan 50 Mbps‘lik internet 170-180 TL civarında bir fiyata sahipken, paketlerin en hızlısı olan 100Mbps‘lik internet ise tam 230 TL‘den başlıyor. Listenin en yavaş interneti 6Mbps‘lik internet ise 80 TL‘ye kadar çıkabiliyor.

Türk Telekom’un fiyatlarda oynama yapması oldukça güzel oldu. Ancak bu fiyatların hala yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Örneğin önceden 35Mbps’lik bir internete 90TL ödeyen birisi şimdi tam 120 TL ödemeye maruz kalacak. Hemde AKN’nin kalkması zorunlu iken.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler