Salı, Nisan 30, 2024

Google’ın Görüntülü Arama Uygulaması Duo’ya Grup Sohbeti Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı kaynaklar tarafından ortaya çıkartılan yeni sızıntılara göre Google görüntülü arama uygulaması olan Duo için grup sohbeti özelliğini üzerinde çalışıyor. Yeni gelecek özellik ile kullanıcılar 8 kişiye kadar grup sohbeti yapabilme imkanına kavuşacak. Ayrıca ortaya çıkan diğer bir bilgiye görede video parlaklığı ortamdaki ışık koşullarına göre değiştirilebilecek.

 

Google mesajlaşma servisleriyle hep sorunlar yaşadı. Ancak şirket için en büyük başarılardan biri de görüntülü konuşma uygulaması olan Google Duo oldu. Oldukça sade bir arayüze ve kolay kullanımı sebebiyle popülerleşen uygulama şimdi de gelecek olan grup sohbeti ve düşük ışık modu ile beraber daha da popülerliğini arttıracak gibi görünüyor.

8 Kişiye Kadar Grup Sohbeti Ve Düşük Işık Modu

Yabancı kaynaklar tarafından ortaya çıkartılan ekran görüntülerine göre Google 8 kişiye kadar görüntülü sohbet edebilme imkanı sunacak yeni özelliği üzerinde çalıştığı görülüyor. Yeni sistem ile 8 kişinin arayüz üzerinde nasıl yerleşeceği ise şimdilik belli değil. Google’ın bu konu üzerinde çalışmaları devam ediyor. Grup sohbet özelliğini başlatabilmek için kullanıcılar diğer sohbet programlarındaki gibi grup oluşturacak ve o grup üzerinde arama yapacak.

Başlıksız 1

Ayrıca Google’ın getireceği bir diğer güzel özellik ise düşük ışık modu olacak. Bu özellik ile karanlık ortamlarda video parlaklığı otomatik olarak ayarlanacak ve kullanıcılara daha iyi bir görüntüye sahip olma imkanı sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler