Salı, Nisan 30, 2024

Google Mesajlar’a Emoji ile Tepki Verebileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google, Android için Mesajlar uygulamasına; mesajları emoji tepkileri ile yanıtlama özelliği ekledi. Facebook Messenger ve iOS’un yerleşik Mesajlar uygulaması gibi diğer mesajlaşma uygulamalarında hali hazırda yer alayan bir çok özellik Android için Mesajlar uygulamasına geliyor.

Bahsettiğimiz özellik yeni değil, ilk olarak Mayıs ayında bu yenilik tespit edildi lakin Google şimdi onu kararlı ana Mesajlar uygulaması sürümüne aktarıyor.

Bir emoji reaksiyonu verebilmek için yalnızca size gelen mesaja dokunun ve tepki vermek istediğiniz emojiyi seçin. Bu yeni güncellemeyi kullanabilmeniz için RCS Mesajlaşmalara girmeniz gerekiyor.

Reactions
Google Mesajlar'a Emoji ile Tepki Verebileceksiniz 3

Google ayrıca Smart Reply’e yeni bir özellik ekliyor ve bu özellik sizin için potansiyel yanıtları otomatik olarak öneriyor: artık sadece metine ek olarak emoji çıkartmaları da önerebiliyor. Ancak Şu anda, google’a göre bu özellik yalnızca İngilizce olarak kullanılabilecek.

Suggested stickers
Google Mesajlar'a Emoji ile Tepki Verebileceksiniz 4

Metin, emoji veya etiket bunu kesmiyorsa, Google Mesajlar’da iletişim kurmanıza yardımcı olacak birkaç kullanışlı araç ekliyor, metin görüşmeden doğrudan bir Google Duo görüntülü görüşmeye geçmek için dokunabileceğiniz yeni bir görüntülü arama düğmesi de dahil olmak üzere, fotoğrafları işaretlemek ve bir konuşmanın içinde paylaşmak için kullanabileceğiniz medya düzenleyicisi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler