Salı, Nisan 30, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 2 Duvar Kağıtları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Unpacked 2020 etkinliğine katılım gösterli neredeyse bir ay oldu ve bu etkinlik o kadar heyecan vericiydi ki şirketin yepyeni teknolojilerine ve yeni amiral gemsine göz atmış olduk. Bu etkinlikte kalbimizi çelen tek bir cihaz vardı o da Samsung Galaxy Z Fold 2 idi.

Çoğumuz Samsung Galaxy Z Fold 2 katlanabilen akıllı telefonu alabilecek güçte değiliz, ancak artık hem statik hem de canlı varsayılan duvar kağıtlarını indirerek bu cihazın tadına kendi telefonunuzda sahip olabiliriz. Galaxy Z Fold 2, küçülen çentik ve büyüyen ekran oranı ile ilk modele göre kullanıcıların istediği şeyleri sunuyor.

Galaxy Z Fold 2 Normal Duvar Kağıtları

Samsung Galaxy Z Fold 2 Wallpaper 3 YTECHB
Samsung Galaxy Z Fold 2 Duvar Kağıtları 3
Samsung Galaxy Z Fold 2 Wallpaper 2 YTECHB
Samsung Galaxy Z Fold 2 Duvar Kağıtları 4

Samsung Galaxy Z Fold 2 Teknik Özellikleri

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 865 Plus
  • RAM (Bellek): 12 GB
  • Depolama (Hafıza): 256 GB veya 512 GB
  • Ekran: 120 Hz yenileme ve Ultra İnce Cam ile 7,7 inç (Y-OCTA) dahili Sonsuz-O ekran ve 6.23 inç Super AMOLED harici ekran
  • Pil: 4365 mAh (2090mAh + 2275mAh), 25w hızlı şarj, 15W Kablosuz şarj ve 15W tersten şarj etme (başka cihaz ile sırt sırta verdirme)
  • 5G: Evet
  • Kamera: Geniş açılı lense sahip 12MP çözünürlüğünde ana kamera, ultra geniş açılı lense sahip 12 MP kamera ve 64MP çözünürülüğünde telefoto kamera iç tarafta ve dış tarafta 10MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler