Cuma, Nisan 26, 2024

Acer’dan Porsche Tasarımlı Premium Dizüstü Bilgisayar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Acer, yeni Porsche Design Acer Book RS üst düzey dizüstü bilgisayarı yaratmak için Porsche Design ile ortaklık kurdu. Porsche Design Acer Book RS, 3k karbon fiber kapak ve elmas kesim CNC işlenmiş şasi ile birlikte geliyor. Cihazın içinde en yeni 11. Nesil Intel Core i7 işlemciye ve bir NVIDIA GeForce MX350 GPU’ya sahip oluyorsunuz.

  • Ünitenin tamamı yalnızca 1,2 kg (2,65 lb) hafif ve 15,99 mm (0,63 inç) incedir.
  • Intel Iris Xe grafiklere ve isteğe bağlı ayrı NVIDIA GeForce MX350 GPU’lara ve 16 GB RAM’e sahip en yeni 11. Nesil Intel Core i7 işlemcilere sahip.
  • Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass katmanıyla kaplanmış 14 inç FHD IPS dokunmatik ekran, sRGB renk gamının %100’ünü kaplar ve% 90 etkileyici bir ekran / vücut oranına izin veren ultra dar çerçevelerle vurgulanıyor.
  • Çift bakır ısı boruları, cihazın serin kalmasını ve etkileyici bataryasının 17 saat dayanmasını sağlarken, aynı zamanda bir tutamda 30 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik kullanım sunuyor.
  • Çift bantlı Intel Wi-Fi 6 (Gig +), eksiksiz bir bağlantı noktası dizisi (USB-C, Thunderbolt 4 ve USB3.2 Gen 2) ve Windows Hello aracılığıyla daha güvenli parmak izi oturum açma, Modern Bekleme ve Uyandırma gibi akıllı özellikler Ses, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirir.
  • Porsche Design Acer Book RS premium paketi (i7 dizüstü bilgisayar, seyahat çantası, fare) Kuzey Amerika’da 1,999,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak; EMEA’da 2,399 EUR’dan başlayan fiyatlarla; ve Çin’de 19.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satılacak.
  • Porsche Design Acer Book RS, Kuzey Amerika’da 1,399,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak; EMEA’da 1,799 EUR’dan başlayan fiyatlarla; ve Çin’de 14.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satılacak.
  • Porsche Design Acer Mouse RS, Kuzey Amerika’da 109,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak; ve EMEA’da 99 EUR’dan başlayan fiyatlarla satılacak.
  • Porsche Design Acer Travelpack RS (mousepad, fare, taşıma çantası ve dizüstü bilgisayar kılıfı) Kuzey Amerika’da 329,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak; ve EMEA’da 299 EUR’dan başlayan fiyatlarla satılacak.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler