Cuma, Nisan 26, 2024

Android için OneDrive’a Yüz Tanıma Özelliği Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nisan ayı içerisinde sevgili Microsoft, Face Unlock desteğini Android için OneDrive uygulamasının beta kısmına getirmişti ve çok uzun sürmeden beta aşamasından çıkan bu özellik tüm Android kullanıcılarına açıldı. Bu ek güvenlik önlemi, 2018 yılında Android için OneDrive uygulamasına eklenen parmak izi desteğine ek olarak getirildi.

Şimdi ise Microsoft beyciğim, Yüz Kilidi desteği içeren Android için OneDrive uygulamasının en güncel sürümünü Android Play Store’da yayımladı. Yeni sürüm herkes tarafından indirilebilmektedir lakin yüz kilidi özelliği yalnızca Yüz Tanıma özelliğini destekleyen cihazlarda çalışmaktadır.

ios onedrive
Android için OneDrive'a Yüz Tanıma Özelliği Geldi! 3

Eğer ki bir OneDrive kullanıcısı değilseniz kullanmanızı tavsiye edebilirim çünkü Microsoft, Apple cihazlar ile çok sıkı bir senkronizasyon kurmaya çalışıyor öyle ki Windows 10 ile hayatımıza giren “Telefonunuz (Your Phone) uygulaması ile Android telefonlarınızı bilgisayarınız üzerinden kolayca kontrol edebiliyorsunuz.

windows 10 telefonunuz uygulaması
Android için OneDrive'a Yüz Tanıma Özelliği Geldi! 4

Ayrıca bir Windows 10 kullanıcısı için OneDrive kullanmak, beraberinde çok büyük zaman tasarrufu getiriyor, Telefonunuzdan OneDrive’a yüklediğiniz bir dosyayı anında bilgisayarınıza aktarabilirsiniz ek olarak bilgisayarınızı formatlayacağınız zaman dosyalarınıza OneDrive’a yedekleyerek yeni kurulumunuza anında aktarabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler