Cumartesi, Nisan 27, 2024

AOC, G2868PQU Model Oyuncu Monitörünü Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tayvan, Taipei merkezli monitör üreticisi konumunda bulunan AOC, G2868PQU model numarasına sahip giriş seviyesindeki 4K oyuncu monitörünü tanıttı.

AOC G2868PQU Teknik Özellikleri Ve Fiyat Etiketi

AOC’nin yeni monitörü 3840 × 2160 piksel çözünürlük sunan 28 inç büyüklüğünde TN bir panel, 300 nit maksimum parlaklık, 1000:1 kontrast oranı, 1 ms gecikme süresi ve 60Hz tazeleme hızı ile  beraber geliyor.

Ayrıca monitörün ekranı AdobeRGB renk gamının %82’lik kısmını ve sRGB renk gamının %102’sini kapsıyor. Böylelikle monitörün ekranında daha keskin görüntüler elde etmek mümkün oluyor.

Monitör ayrıca AMD’nin FreeSync teknolojisini de destekliyor. Bu teknoloji sayesinde oyunda oluşan yırtılmalar engellemiş oluyor. Şık görünümlü 130mm’ye kadar ayarlanabilir ayağı sayesinde kullanıcılar dilediği şekilde monitörü kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayabiliyor.

Güneşli veya parlak ortamlarda kullanılması durumunda da 300 nit parlak değerine sahip olması sebebiyle G2868PQU için herhangi bir sıkıntı olmuyor. Düşük ışık  yada gece koşullarında kullanıldığı takdirde ise Düşük Mavi modu sayesinde gözlerinizin oldukça az yorulmasını sağlıyor.

aoccc

AOC’nin G2868PQU adını verdiğini yeni oyuncu monitörünün tavsiye edilen satış fiyatın Avrupa için 299 Avro olarak belirlenmiş durumda. Ülkemizde de faaliyet gösteren firmanın monitörü Türkiye pazarında satışa sunup sunmayacağı ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler