Cumartesi, Nisan 27, 2024

Redmi G Pro 27: Redmi’den Uygun Fiyatlı Mini LED Oyuncu Monitörü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Genelde üretmiş olduğu fiyat performans cep telefonlarından aşikar olduğumuz Redmi, bir süredir oyunculara yönelik donanımlarla da ilgileniyor. Xiaomi’nin alt markalarından olan firma, yeni bir oyuncu monitörü duyurdu.

Redmi G Pro 27 bünyesinde oldukça iyi özellikleri barındırıyor. 27 inçlik mini LED bir panele sahip olan monitörün, 2560 x 1400 piksellik bir çözünürlüğü de bulunuyor. Bu çözünürlüğe 180 Hz’lik bir tazeleme hızı eşlik ediyor. Bu hızlı panelin 1ms’lik GTG (geriden geriye tepki süresi) değerine sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Artık Oyun ve İş için Tek Monitör Yeterli!Redmi G Pro 27 jpg

Redmi G Pro 27’nin %97 Adobe RGB, %100 sRGB ve DCI-P3 renk gamının %99′unu destekleyen paneli, aynı zamanda HDR 1000 sertifikasına da sahip. Monitörün 1000 nite varan yüksek parlaklığı sayesinde, yoğun ışık altında olsanız bile mükemmele yakın görüntüler alabilmeniz mümkün.

Monitörün giriş çıkış portlarına geldiğimizde ise bizleri 2 adet DisplayPort 2.1 ve HDMI 2.0 portu karşılıyor.  AMD FreeSync teknolojisini de bünyesinde barındıran iş bu monitör, kullanıcısına görüntü yırtılması olmadan keyifli bir oyun deneyimi yaşatabiliyor.

Redmi G Pro 27, renk doğruluğunun yüksek olması sayesinde video düzenleme gibi işlerde kullanılabilirken, 180 Hz’lik hızlı paneliyle rekabetçi oyunların da üstesinden gelme noktasında iddialı.

Henüz ülkemize gelip gelmeyeceği belirsiz olan Redmi G Pro 27’nin ön sipariş fiyatı, 2199 Yuan yani yaklaşık 310 dolar olarak açıklandı. Türkiye fiyatının, resmi çıkış tarihi açıklaması gelirse duyurulmasını bekliyoruz.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler