Perşembe, Mayıs 2, 2024

Apple Scary Fast Etkinliği ile Sürpriz Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple 31 Ekim’de gece saat 03:00 başlayacak olan Scary Fast adlı online bir etkinlik düzenleyeceğini teknoloji dünyasına duyurdu. Merak ve heyecanlar içerisinde bırakan bu etkinlikte sızıntılara göre teknoloji devi  Apple’ın yeni Mac modelleri bizleri karşılayabilir.

apple

Bir önceki düzenlenen “Wonderlust” etkinliğine baktığımız zaman iPhone 15 serisi ve Apple Watch modelleri bizlere sunulmuştu. Aynı zamanda USB-C destekli Pencil modeli duyurulmuştu. Şimdi de yeni Mac modelleri için bir atılım yapılacağını düşünüyoruz.
giphy

Scary Fast etkinliği için elde edilebilen bilgiler maalesef kısıtlı. Ancak Apple’ın bu etkinlik sayfasında yayınladığı  görsellere ve animasyonlarına baktığımız zaman Mac işletim sisteminin Finger simgesine dönüşen Apple logosu bizleri karşılıyor. Genel olarak baktığımız zaman bu durum Mac sızıntılarını desteklediğini anlayabiliriz.

Henüz net bir bilgi olmasa da sızıntılara göre Apple’ın 24 inçlik bir iMac modelini duyurulması bekleniyor. Korkutucu derecede hızlı anlamına gelen Scary Fast etkinliğinde bir diğer beklenti ise MacBook Pro modellerinin de tanıtılacağı sızıntılar arasında bulunuyor. Sürprizler ile dolu olan teknoloji devi Apple, bakalım bizlere düzenlenecek olan etkinlikte neler sunacak merakla bekliyoruz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler