Çarşamba, Nisan 24, 2024

Apple’ın Yeni Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, 12 eylülde iPhone XS, XS Max, XR ve Apple Watch Series 4 cihazlarını tanıtmıştı. Bu lansmanda tanıtılması beklenen cihazları tanıtmayan Apple, 30 ekimde New York’da düzenlediği lansman ile yeni ürünler tanıtacak. 

30 Ekim’de Apple Lansmanında Neler Tanıtılacak?

New York’da bulunan Brooklyn Müzik Akademisi’nde düzenlenecek olan lansmanda çerçevesiz iPad Pro tanıtılması bekleniyor. Ön tarafı çentiksiz olacak olan iPad Pro’da ana ekran butonu bulunmayacak. İlk olarak iPhone X’de gördüğümüz Face ID yani yüz tarama iPad Pro’da da bulunacak. iPhone XS’den daha güçlü yonga setiyle gelmesi beklenen iPad’de ekran boyutu olarak 11 inç ve 12.9 inç seçeceği bulunacak. Yeni iPad Pro’da büyük ihtimalle Lightning girişi yerine USB Type-C bulunacak. Bu sayede Type-C üzerinden görüntü aktarılabilecek. 

appleoctoberupdate

Son olarak 2014 yılında yenilenen Mac Mini, 30 ekimde daha yeni nesil Intel işlemci ile güncellenecek. Daha hızlı SSD ve RAM bulunacak olan Mac Mini 2018’in tasarımı aynı kalması bekleniyor. 

En son 2015’de yenilenen MacBook Air, 30 eylülde yeni nesil Intel işlemci ve yeni tasarım ile güncellenecek. Megsafe 2 şarj soketi yerine Type-C ile gelmesi beklenen MacBook Air 2018’de büyük ihtimalle USB portu da kaldırılacak. 

iPhone 6s ile aynı performansa sahip olduğu için eleştirilen MacBook, 30 eylülde daha yeni ve az güç tüketen Intel işlemciler ile güncellenecek. Tasarımı aynı kalacak olan MacBook’un çerçeveleri azaltılması bekleniyor. 

30 eylülde Apple tarafından New York’da ”There’s more in the making” sloganı ile düzenlenecek lansmanda tanıtılacak olan yeni Apple ürünlerinden hangisini almayı düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler