Cuma, Nisan 26, 2024

Arkham Horror: Mother’s Embrace PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak 2018’de Mansions of Madness: Mother’s Embrace olarak ortaya çıkan başlık, Arkham Horror evrenine yeniden düzenlendi.

Arkham Horror: Mother’s Embrace 2021’de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak.

 

Arkham Horror: Mother’s Embrace, Asmodee Digital tarafından yayınlanacak. 1920’lerde kurgusal New England kasabası Arkham’da geçen Asmodee Digital masa oyunu, H.P.’nin kozmik dehşetlerine karşı beş oyuncuya kadar mücadele ediyor. Lovecraft. Her oyuncu, tarikatçılar ve canavarlarla savaşmak, ipuçlarını araştırmak ve bir Yaşlı Tanrı’nın ortaya çıkışını durdurmak için akıl sağlığına tutunmaya çalışmak için bir araştırmacıyı kontrol eder.

Ekran görüntülerine dayanan oyun, yalnızca kaynak materyalin dijital bir uyarlaması değil. Bir basın açıklamasına göre, Arkham Horror: Mother’s Embrace, “takım tabanlı bir anlatı macera oyunu” olacak. Oyuncular, Arkham Horror evreninden çıkarılan, her biri kendi güçlü ve zayıf yönlerine sahip on iki müfettişten birini seçebilirler.

Örneğin, bir araştırmacı yüksek irade gücüne ve akıl sağlığına sahip olabilir, heceleme konusunda uzmanlaşabilir ve eldritch izinsiz girişleri engelleyebilir. Bir başkası, savaşmaya ve müttefiklerin önünü açmaya odaklanarak yüksek güce ve sağlığa sahip olabilir.

Fiyatlandırma nasıl olacak?

Oyun 19,99 dolar ve 19,99 euro fiyatları üzerinden çıkışını yapacak.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler