Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS, Çift Ekranlı Yeni Laptop Modellerini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2021 teknoloji fuarı tam hızıyla devam ederken, bilgisayar devlerinden ASUS bugün iki yeni çift ekranlı dizüstü bilgisayar modellerini duyurdu: ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) ve ZenBook Duo 14 (UX482).

Bu dizüstü bilgisayar modellerinin her ikisi de, çift ekrandan yararlanmak için yeni özelliklere sahip yükseltilmiş ScreenXpert 2 yazılımına sahiptir. ZenBook Pro Duo 15 OLED ve ZenBook Duo 14 ile birlikte gelen kalem, kullanıcıların yazma veya çizim için yüksek hassasiyetli 4096 basınç seviyesi girişinin keyfini çıkarmasını sağlar.

ErgoLift menteşe sistemi

Her iki cihaz da, genel soğutma hava akışını %49 oranına kadar artırmak için ErgoLift menteşe ve otomatik eğimli ScreenPad Plus kullanan yeni Aktif Aerodinamik Sistem Plus (AAS Plus) teknolojisi ile birlikte gelir.

İçerik Oluşturucular için Kalem

Her iki model de, kullanıcılara fırça boyutu ayarı, doygunluk, katman opaklığı ve daha fazlası dahil olmak üzere yaratıcı uygulamaların hassas ve sezgisel kontrolünü sağlayan ScreenPad Plus’ta tamamen özelleştirilebilir bir uygulama olan ASUS Kontrol Paneli içerir. Kontrol Paneli şu anda Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro ve After Effects gibi çok yaygın olarak kullanılan üretim uygulamalarında çalışmaktadır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler