Perşembe, Mart 28, 2024

Berat Albayrak’ın Açıklamasından Sonra Enflasyonla Mücadele Sitesi Çöktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

​Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın televizyonlardan canlı yayınlanan enflasyon açıklamasının ardından gösterdiği slaytlar arasında görünen ‘enflasyonlamucadele.org.tr’ açıklamadan sonra siteye yoğunluktan dolayı yavaşlama söz konusu oldu. Site içerisinde firmalar için destekleyici görseller ve bu kampanyaya destek veren firmaların logoları yayınlanmakta.

Siteden yapılan açıklama şu şekilde ;

Türkiye’nin 2019-2021 yılları arasını kapsayan, ekonomide iş planını ortaya koyan Yeni Ekonomi Programı’nda temel politikaların kurgulandığı alanların başında Enflasyon ile Mücadele gelmektedir. Özellikle son dönemde kurda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yaşanan yukarı yönlü gidiş, yüksek enflasyona neden olmuştur. 

Gelinen durum sadece kamu kurumları yada bakanlıkların mücadelesinin ötesinde Enflasyonla Topyekun Mücadele ihtiyacı doğurmuştur. Türkiye’nin, enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan bu program, özel sektörün gönüllük esasına dayalı desteğini hedeflemektedir. 

Bu kapsamda, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkı sağlamak isteyen tüm firmalardan beklenti ürün ve hizmetlerde, yıl sonuna kadar yüzde 10 asgari indirim taahhüdü vermeleridir. Bu mücadele programına destek veren tüm firmalarımız, internet sitemizden kamuoyuna duyurulacaktır.

Şeklinde açıklamalar yapılırken, yoğun talep ve istekleri karşılayamayan web sitesine erişim kesildi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler