Salı, Mayıs 7, 2024

Beyaz Severiz: ASUS RX 7900 GRE TUF Beyaz Ekran Kartı Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS yeni bir güncelleme yaparak RX 7900 GRE TUF beyaz versiyonunu çıkarttı. İlk olarak Çin ve Rusya’da piyasaya sürülen kart, yakın zamanda Türkiye’ye gelebilir.

Aslında GRE Modeller Çoktan Çıkmıştı

Evet, ASUS gibi pek çok ekran kartı markası GRE adını taşıyan modelleri çoktan duyurmuştu. Fakat Tayvan merkezli ASUS, resmi web sitesinde ilk kez beyaz ekran kartının landing page adı verilen sayfasını yayınladı.

Bu ASUS TUF RX 7900 GRE ekran kartı asıl olarak Çin pazarını hedefliyor. Hatırlarsanız Eylül ayı içerisinde RX 7800 XT ve 7700 XT ekran kartlarının beyaz versiyonları da çıkmıştı. Onun devamı gibi düşünebiliriz.

Beyaz ekran kartlarına karşı bir ilginiz var mı bilmiyorum ama, ben hem ekipmanlarda hem de donanım tarafında beyaz ayrı bir seviyorum.

asus tuf rx 7900 gre beyaz v2

Görsel: ASUS TUF RX 7900 GRE Beyaz PCB tasarımı

GRE Ekran Kartı Neydi?

GRE’nin açılımı Golden Rabbit Edition aslında. Yani Altın Tavşan sürümü diyebiliriz Türkçe olarak. Konumlandığı nokta RX 7900 XT ekran kartının daha düşük versiyonu diyebiliriz. Tabii ki fiyat olarak daha daha aşağıda.

Fiyat demişken Çin’de 5299 Yuan yani 747 dolar olarak listelenmiş. Bu fiyatlandırma AMD’nin Çin için açıkladığı resmi fiyatlandırma.

RX 7900 XT ise 899 dolar fiyat etiketine sahip. Aralarında 152 dolar fiyat farkı var.

rx 7900 xt fiyat

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler