Cuma, Nisan 26, 2024

BOBkeys Sevgililer Günü İndirimi : Orijinal Windows 10 Pro OEM ömür boyu lisans 13 EUR

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en fazla kullanılan İşletim sistemi olan ve Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10 5 Temmuz 2015’te üretime sunuldu ve genel olarak 29 Temmuz 2015’te piyasaya sürüldü.  Çıktığı günden bu yana bir çok bilgisayarda günümüzde kullanımı giderek artmaktadır. Her ne kadar eski parçalar kullanan bilgisayarlar da stabil çalışmama durumu olsa bile güvenlik ve hız bakımından en hızlı windows sürümü diyebiliriz. Bu yazımızda sizlere bilgisayarınıza yüklediğiniz veya yüklemek istediğiniz Windows 10’un yasal key satışını yapan bir sitenin 14 Şubat indirimi ile uygun fiyata Windows 10 orijinal lisans anatarı satın almanıza yardımcı olacağım.

Bobkeys, orijinal, küresel olarak etkili yazılımı çok uygun bir fiyata genişleten yeni bir uluslararası tüccar. Orijinal yazılımı ideal bir fiyata seçmenize olanak tanır, böylece bilgisayar toplama  bütçenizin daha fazlasını donanıma harcayabilirsiniz. BOBKeys.com, pazarlama oyun lisansları, yazılımları ve dünyanın her yerinden hediye kartlarını içeren çevrimiçi bir satış sitesidir.

Sevgililer Günü bize yaklaşıyor, bobkeys’in Sevgililer Günü promosyonu size daha fazla indirim ve ayrıcalık getiriyor. BOBkeys, kullanıcılarımıza bilgisayarlarımız için en kullanışlı yazılımlarda mümkün olan en büyük tasarrufu sağlamak için çalışır. İndirime giren ürünlerin tamamını Sevgililer Günü etkinlik sayfasından ziyaret edin ve daha da büyük indirimler elde etmek için% 25 indirim kodunu kullanın: PCT25

 

Ek olarak, Windows 10 Pro dışında bir şey arıyorsanız,% 25 indirim kodu PCT25‘i de kullanabilirsiniz.

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL –% 25 indirim kodu PCT25 ile 13,2 EUR
Office2019 Professional Plus CD Key Global -% 25 indirim kodu ile 40,99 EUR 
Microsoft Windows 10 Home OEM CD-KEY GLOBAL -% 25 indirim kodu ile 11.83 EUR 
Microsoft Office 365 Hesabı Global 1 Cihazı -% 25 indirim kodu ile 15,42
Windows10 PRO OEM + Office2019 Professional Plus CD Anahtarları Paketi – 51.04 EUR,% 25 indirim kodu ile 

Windows10 Home OEM + Office2019 Professional Plus CD Anahtarları Paketi -% 25 indirim kodu ile 45,90 EUR 

İndirim Kodu Nasıl Kullanılıyor?

Windows 10 Pro OEM lisansı ürününde bu şekilde % 75’in üzerinde bir indirim uygulanabiliyor.

Screenshot 14

Normal fiyatlara kıyasla% 25 ek indirim elde etmek için ödemeyi yapmadan önce PCT25 kodunu indirim kodu kısmına girmeniz yeterli.

Screenshot 15

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler