Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 Harika Grafiklerle Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty geri dönüyor. Yaklaşık 1 yıldır beklediğimiz oyun Call of Duty Modern Warfare 2 için geri sayım başladı.

28 Ekim tarihinde çıkış yapacak olan oyun için beta testleri de başlamıştı. Beta testleri, oyuncuları biraz daha heyecanlandırdı. Zira oyun içerisinden alınan bazı görüntüler, yapımın harika grafiklere sahip olacağını gösteriyor.

Call of Duty Modern Warfare 2, Göz Alıcı Grafiklerle Gelecek

Oyunda yer alan Amsterdam görevinden alındığı belirtilen görüntüler, gerçeğe çok yakın görüntüler olarak dikkat çekiyor.

Modellemeler gerçeğe çok yakın yapılmış ve ışıklandırma da buna uygun olarak hazırlanmış. Gerçekçilik konusunda çok sık rastlamadığımız bir yapı sunacağını anladığımız Modern Warfare 2, bu görüntülerle şimdiden sosyal medya dünyasını bile salladı.

Üst düzey grafikleriyle gelecek olan yapımın optimizasyonunun nasıl olacağı da merak konusu. Beta testlerinde herhangi bir optimizasyon sorunu dikkat çekmedi.

Fakat oyunun nihai sürümünün yayınlanmasını beklemek lazım. 28 Ekim sonrasında bu konuda da soru işaretleri giderilmiş olacak.

Şimdilik sizi oyun içinden alınmış olan bu görüntülerle baş başa bırakalım. Oyun çıkış yaptıktan sonra optimizasyon konusuna bir daha bakarız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler