Salı, Mayıs 14, 2024

Crysis Remastered Trilogy için Steam Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şu sıralar 4. oyununun geliştirildiğini bildiğimiz Crysis serisi için ara biraz açıldı. Yeni oyunun gelişini uzun süredir bekliyoruz. Bir yandan yeni oyunu beklerken bir yandan da mevcut oyunlar için de yeni haberler geliyor. En son haber Crysis Remastered Trilogy paketinden geldi.

Serinin yeniden düzenlenmiş ve haliyle her açıdan iyileştirilmiş Remastered sürümlerini içeren paket, çok yakında Steam üzerinden de satışa çıkacak.

Crysis Remastered Trilogy Steam Platformuna da Geliyor

PC tarafında ilk olarak sadece Epic Games platformunda yer alan paket, 17 Kasım 2022 tarihinde Steam platformunda da boy gösterecek.

Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered  ve Crysis 3 Remastered oyunlarının yer aldığı paketin Steam platformuna gelmesi şerefine de güzel kampanyalar karşımıza çıkacak.

Kaçırmayın: Epic Games Yeni Ücretsiz Oyunlarını Sundu

Bir kere oyun Steam üzerinde satışa çıktığı ilk hafta, %40 oranında indirimle sunulacak. Böylece üçlemeyi çok daha iyi fiyatlara almanız mümkün olacak. Eğer bir Crysis Remastered oyununa sahipseniz, bu durumda üçlemeyi satın alırken %55’lik indiriminiz olacak.

%55’lik indirim için de süre 1 hafta olarak belirlenmiş. Daha iyi dokuları, daha iyi modellemeleri ve çok daha başarılı kaplamalarıyla yeni nesle uygun olan Crysis Remastered Trilogy, yeni oyuna kadar idare etmemizi sağlayacaktır.

Ama tabii ki gözümüz kulağımız Crysis 4 yapımından gelecek olan haberlerde. Onu da söylemeden geçemeyeceğim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler