Cuma, Nisan 26, 2024

Dauntless Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Phoenix Labs, oynaması ücretsiz çevrim içi aksiyon RYO oyunu Dauntless‘ın

PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini 2 Aralık’ta yayınlayacağını duyurdu.

Dauntless 1280x720 1

Dauntless, Monster Hunter’ın canavar öldürme formülüne kendi dönüşünü yapan, oynaması ücretsiz popüler bir aksiyon RPG’sidir. Bir süredir PlayStation 4’te mevcut, ancak PS5 bir yıldan fazla bir süredir piyasada olduğundan, bazı hayranlar oyunun sıçrama yapmasını umuyor. Neyse ki geliştirici Phoenix Labs, yerel bir PS5 bağlantı noktasını onayladı ve çok yakında piyasaya çıkıyor.

2 Aralık 2021’den itibaren oyun bir PS5 başlığı olarak sunulacak. En iyi yanı, hesaplarınızı bağladıktan sonra, ilerlemenizi son nesilden şimdiki nesle aktarabilecek ve kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Tabii ki, başka birçok faydası da var. PS5 sürümü, geliştirilmiş dokular ve uygulanan aydınlatmanın yanı sıra dinamik 4K çözünürlük ve saniyede 60 kare performansı ile görsel doğruluğu artırır.

Ayrıca, DualSense kontrol cihazının özellikleri kullanıma sunulur; uyarlanabilir tetikleyiciler ve yerleşik hoparlör bir egzersiz yapacaktır. Bu sürüm ayrıca 3D ses içerir, yükleme sürelerini büyük ölçüde azaltır ve hatta toplamak için birçok yeni Kupa atar. Buna, PS4 versiyonunda olmayan bir Platinum dahildir.

PlayStation 5 ve Xbox Series X kullanıcıları oyunu 4K çözünürlükte ve 60 FPS’de oynayabilecek. Xbox Series S kullanıcıları ise 1440p çözünürlükte ve 60 FPS’de oynayabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler