Salı, Nisan 16, 2024

Doctor Strange 2 Çekimleri Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Doctor Strange vizyona girdiği 2016 yılında iyi bir başarı yakaladı. Doctor Strange, Marvel izleyicileri tarafından 2 yıldır beklenen devam filmine kavuşuyor. Bu yıl çıkacak olan Avengers 4 akıllarda oluşan bir çok sorunun cevabını verecek. Film çıkmadan önce bir kaç ufak tefek Spoiler duyulsa da henüz hiçbirşey net değil. 

Film çekimleri henüz başlamadığı için seneye çıkacak olan Marvel filmlerinin After Credit sahnelerine dikkat etmenizde fayda var.

MCEU’ da Wong karakterini canlandıran Benedict Wong, Cumartesi gübü yapılan Fan Expo Vancouver’ da yaptığı açıklamada Avengers 4 filmindeki rolünden bahsederken gaza gelip, Doctor Strange 2 filminden ufak ufak bahsetti.

Ekran Alıntısıs

Benedict Cumberbatch Doctor Strange’i beyaz perdede tekrardan canladırmak için oldukça büyük bir ücret aldığını öğrendik. Senarist C. Robert Cargil ise muhtemel bir devam filmine dair ufak tefek bir kaç ip ucu vermişti. “Marvel filmleri üçerli olarak çalışır. Aynı zamanda, kendi üçlemesi dışında da çalışırlar. Marvel filmlerinin daha iyi olanlarından bazılarında birden çok kötü adam vardır.” diyen Cargil, “Ben ve Scott henüz temellerini oturtmadıysak, şunu söyleyebilirim ki söz konusu kabus ne olursa olsun, kendini doğanın kanunlarının koruyucusu olarak Bardon Mardo ile alakalı olacak.”

 

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler