Cumartesi, Mayıs 11, 2024

En Hızlı Telefon OnePlus 5

Paylaş

silkroad gaminggentr

Henüz yeni çıkan bir cihaz olan OnePlus 5 hız testinde iPhone 7 Plus’ın karşısına çıktı. Yapılan testler sonucunda iPhone 7 Plus’ı geçerek En Hızlı Telefon OnePlus 5 oldu. iPhone 7 Plus, donanım-yazılım uyumu sayesinde bir çok Android amiral gemisini aynı testte geride bırakarak zirvede kalabilmişti. Ta ki Amiral gemisi katili lakaplı OnePlus 5‘e kadar. Test, cihazların uygulamaları ne kadar hızlı açtıkları ve bellekten ne kadar hızlı geri çağırdıkları üzerine 2 etapta yapıldı. 

Testte kullanılan OnePlus 5‘in 8 Gb Ram’li sürümü olduğunu belirtmekle birlikte kısaca özelliklerine bakacak olursa: Snapdragon 853 işlemci, 8 GB Ram, 5.5 inc Quad HD ekran ve Android Nougat olduğunu söyleyebilirim. Tüm detaylarına bakmak isterseniz OnePlus 5 Özellikleri Ve Fiyatı Belli Oldu başlıklı yazıma göz atabilirsiniz.

oneplus5 vs iphone7 plus hiz testi

İlk etap olan uygulamaları hızlı açmak konusunda iPhone 7 Plus‘ın 1 saniye önde olduğunu görüyoruz. Ancak ikinci etap olan bellekten geri çağırma konusunda OnePlus 5 rakibi olan iPhone 7 Plus’a tam 8 saniye fark atıyor ve hız testini 7 saniye önde bitirerek, En Hızlı Telefon OnePlus 5 oluyor. Sizleri test videosu ile baş başa bırakırken ,testi gerçekleştiren PhoneBuff kanalına teşekkür ediyorum. Küçük bir hatırlatma, test 1:38’de başlıyor 🙂

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler