Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games Playstation Özel Oyunlarını PC’ye Getiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite ile yakaladığı başarı ve kazancı dijital oyun mağazası ile değerlendiren Epic Games, oyun severleri heyecanlandıran bir adım daha attı. Ortaya çıkan bilgilere göre Epic Games, Playstation özel oyunlarını PC platformu ile buluşturacak.

Geçtiğimiz aylarda Sony Playstation için özel oyun geliştiren yapım firması Quantic Dream’ın, Çinli bir firma tarafından yatırım aldığını ve artık oyunların sadece Playstation için değil tüm platformlar için geliştirileceğini sizlere aktarmıştık

Bu gelişme ile birlikte oyun severler olarak beklentilere kapılmışken herkesi heyecanlandıracak bombayı Epic Games patlattı. Firma, Quantic Dream imzalı üç oyunu Epic Store üzerinden PC oyuncularına sunmak için harekete geçti.

Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond PC’ye Geliyor!

Epic Games, Quantic Dream ile yaptığı anlaşma neticesinde Playstation’ın çok sevilen üç oyununu PC platformuna taşıyor. Playstation 3 ile karşılaştığımız Heavy Rain ve Beyond Two Souls oyunlarına ek olarak, geçen yıl çıkış gerçekleştiren Detroit Become Human oyunu da Epic Store’da yerini alacak.

Üç oyunda Quantic Dream tarafından hazırlanan ve Playstation kanadında çok sevilen oyunlar olarak göze çarpıyor. Öyle ki oyunlar, konsolun satışlarını doğrudan etkileyecek kaliteye sahip. 

Epic Games Playstation Özel Oyunlarını PC ye Getiriyor 2

Epic Games’in bu oyunları bünyesine katacak olması, elbette Epic Store kullanıcı sayısında yüksek bir artışa sebep olacaktır. Diğer tarafta Heavy Rain hariç diğer iki oyunun Türkçe dil desteği de bulunuyor. Playstation tarafında alt yazı olarak gördüğümüz bu destek muhtemelen PC tarafında da bu şekilde sunulacaktır.

Öte yandan Epic Games, her üç oyun için Türkçe anlatımlar bulunan tanıtım sayfalarını kullanıma açmış durumda. Çıkış tarihi noktasında net bir ifade bulunmayan oyunlar, Çok Yakında’ ibaresi ile gösteriliyor. Oyunların satış fiyatı hakkında da herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunları satın alıp oynayacak mısınız?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler