Cumartesi, Nisan 27, 2024

Fiyatlar Uçuşa Geçti! TurkNet Zam Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her hafta zam haberi yapmaktan biz sıkıldık ama firmalar zam yapmaktan sıkılmadı. Önce Netflix, arsından Hepsiburada derken şimdi de zam virüsü internet servis sağlayıcılarına bulaştı. TurkNet zam yaptığını açıkladı ve kullanıcılara bu yönde mesaj göndermeye başladı.

Bu kez yapılan zam diğerlerinden biraz daha farklı. Zira bu kez yapılan zammın miktarı bir hayli yüksek. Zammın ne zaman geçerli olacağı konusunda da açıklamalar geldi.

Zam Sonrası TurkNet Fiyatları Nasıl Değişti? Zam Ne Zaman Geçerli Olacak?

Zamdan önce internet hizmetinin fiyatı 299,90 TL idi. Zam sonrasında ise fiyat 399,90 TL oldu. Yani 100 TL gibi bir artış yaşandı. Tek fiyat paketi için geçerli olan bu artış dikkat çekici bir seviyede ama artış sadece bununla sınırlı değil.

12 ay sabit fiyatlı peşin ödemenin geçerli olduğu pakette de fiyatlar 279,90 TL’den 299,90 TL seviyesine çıkarılmış durumda. Buradaki zam biraz daha küçük miktarlı olsa da peşin ödeme paketinden söz ettiğimizi hatırlatmak isterim.

TurkNet Zam

Yeni fiyatlar Şubat ayından itibaren geçerli olacak. Mevcut kullanıcıların da yeni üyelerin de önümüzdeki ay itibariyle yeni fiyatlardan ödeme yapması gerekecek.

Yıl içerisinde TurkNet yeniden zam yapar mı bilemiyoruz. Firma zamlardan etkilenmek istemeyenler için 12 ay sabit ücretli peşin paketini de sunuyor. Bu pakete geçmek ve fiyatı sabitlemek mantıklı mı değil mi artık onun kararını TurkNet kullanıcıları verecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler